2014. október 21, 16:12:29

Emberes szj.

Név: Christine Windsor
Kor: 24 életév
Külső jellemzés: Egyszerre vonz és taszít, babonáz és borzongat. A megjelenése, egész kisugárzása hol csábító és szimpatikus, hol ijesztő, elvont.
173 cm magas, 59-60 kg. Dús, hullámzó, gesztenyebarna hajtenger keretezi szabályos arcát. Mint egy porcelánbaba, minden tökéletesen el van rendezve az elégé fehér bőrön: telt ajkak, búsbarna szempár, hosszú szempillák, mélyen ülő tekintet, ívelt szemöldök. A bájos összképet csak semleges, vagy olykor barátságtalan, kemény vonásai rontják. Tekintete a legerősebb fegyvere, csontig hatol, s szinte már ölni képes vele. Enyhe sminkje kiemeli arca természetes, kivételes szépségét, karcsú, törékeny alakját pedig az egyszerű, visszafogott, de méregdrága ruhák hangsúlyozzák. Bár az sem ritka, hogy éppen csupa kutyaszag, a nadrágja kutyaszőr. De ő ilyen.
Belső tulajdonságok: Hangulata nagyon ingadozó. Általában a semleges skálán mozog, érzelemmentes, hűvös és elegáns. Nagyon semleges karakter, ha kérdezik, nincs véleménye, nincsenek vágyai, és bármire hajlandó rábólintani. Pedig valójában nagyon is van véleménye, csak éppen fél, hogy egy döntéssel tönkretehet mindent. De ha meg kell nevelni egy kutyát, akkor nem tágít, ha kell, akkor órákig "szenved" egy kutyával, bár ez így elég paradoxnak tűnhet, Christine már csak ilyen. Illetve igen határozott véleménye van a tenyésztésről is. Általában jobb szereti az állatok közelségét, jobban megvan velük, főleg a kutyájával. Világhírű tenyésztő és küllembíró, a skótjuhász fajtában, a világ élvonalában van, gyakorlatilag a legeredményesebb, a legjobb. A kutyákkal való kapcsolata szinte hihetetlen, több körben is csak suttogóként emlegetik, nem tudnak rá jobban. Csodásan képes hatni az ebekre, hiehtetlen, majdhogynem "kutyasuttogó". Zárkózott, elvont, szeszélyes - ez a három szó jellemzi a leginkább. Nehezen nyílik meg, távolságtartó és elutasító, de sosem sértő másokkal szemben. Barátságtalannak tűnhet, pedig valójában csak nem szeret, nem tud ismerkedni, kommunikálni az emberekkel, vagy legalábbis nehezen. Sosem bántana meg szánt szándékkal másokat, de ő ilyen; bizalmatlan, gyanakvó.
Háttértörténet: Christine 1991-ben született, egy kellemes, tavaszi, szerda reggelen., Londonban, a Buckingham-palotában, így rendkívül jómódban élt mindig is, bár ez nem kifejezés rá. Hétévesen megszületett húga, Darcy. Kiegyensúlyozott életük volt, mígnem apjuk egy merényletben vesztette életüket, anyjk pedig ezt nem tudta ép elmével feldolgozni. Bár ez nem köztudott, a palotában a corgik mellett mindig is voltak skótjuhászok, amil a család világhírű, több száz évvel ezelőtt alapult kennelből származnak: tökéletes idegrenszer, tökéletes külső. Ez jellemzi a kutyákat a Pride of england kennelben régen, és most is. És nem kaphat bárki kutyát, a legtöbb eb a család tulajdonában marad, nagyon kevesen engedhetik meg maguknak a 400-500 millió forintos kutyákat.  Szóval: Christine szülei meghaltak, így anyja kérésére édesanyjuk öccséhez, a Magyarországi Aidanhoz kerültek, aki, bár máshol élt, remek viszonyt ápolt még mindig a családdal, így elég sokszor mennek családlátogatásra - főleg, hogy Christine is egyenes ágú leszármazott. Nevelőapjuk a skótjuhász tenyésztés legjobbja volt, papír szerint a kennel az ő nevén volt, így mindenki ismerte a kutyásoknál, nemcsak a családnál. Mikor Aidan felfedezte Christine rendkívüli érzékét a kutyákhoz, elkezdte tanítani. Majd pár év múlva szinte minden feladatot Christine végzett, tőle lettek a legjobb kölyök, a legeredményesebb, legjobb kutyák, ami nem kis szó, főleg, hogy eddig is ebben a tenyészetben voltak a lehető legjobb blökik. Christine aztán sorozatban nyerte meg a Cruftson a JH versenyeket, már 16 évesen a világ legjobb kutyáit vezette fel, a legjobbakat készítette fel, és minden. Kétségtelenül a legjobb: saját kutyája 4* Crufts győztes, BH vizsgás, terápiás kutya vizsgát, terelő ösztönpróbás, és terelő képességvizsgás, illetve 4* a Brit Klubkiállítás nyertese. Viszont egyszer egy balesetnek álcázott gyilkosságban 6 kutyája halt meg (2 maradt életben: mázlijuk volt), amik fejenként 200 és 450 millió forint körül mozgott, nem beszélve az eszmei értékekről. Az egyik túlélő az akkor még kölyök Dante volt, a másik pedig Shanza.

Saját kutyája (a kennelben lévők is, nemcsak ő): Pride of Kings Most Majestic, azaz Dante 4 éves, az eddig ismert legnagyszerűbb skótjuhász: 4* Crufts győztes, 4* Európagyőztes, 4* világgyőztes, megszámlálhatatlan CAC-CACIB-BOB-BOG-BIS címmel rendelkezik, minden FCI ország minden championja, minden eredménye megvan, BH vizsgás, terápiás kutya vizsgát, terelő ösztönpróbás, és terelő képességvizsgás, 4* Brit Klubkiállítás nyertese. Különlegessége, hogy közelebb áll a klasszikus típushoz, mint a modernhez - bár a kennel minden kutyéja midnig is valamennyire klasszikus-jellegű.

Többi kutyája:

Pride of Kings Avantgarde - Shanza: 14 éves, ivartalanított szuka, tenyésztésre javasolt, 2001 Világkiállítás növendék osztály nyertese, 2003 Világkiállítás fajtagyőztes, 2004 Európakiállítás champion osztály nyertese, Multi CH (magyar, spanyol, szlovén, litvániai, szerb, román, holland, luxemburgi, francia), terelő ösztönpróba, terelő képességvizsga

Pride of Kings Shining Gold - Ayleen - 3 éves, szuka, tenyésztésre javasolt, 2012 Európakiállítás növendék osztályban második, ICH, Multi CH (magyar, román, szerb, holland, spanyol, francia, olasz), 2014 Világkiállítás nyílt osztály győztese + CACIB, terelő ösztönpróba, terelő képességvizsga