2017. október 21, 16:33:18

Ez az igazság

Sziasztok Parasztok!

 

 

 

Elmondom nektek valamit... Nem csak egy felhasználóm van az Ebneveldén. Az egyik ilyen felhasználóm neve: Emó. Csak ne érjen titeket olyan nagy meglepetés. Már valaki megkérdezte tőlem,hogy nem-e ismerem Emó-t.

 

 

 

Ennyi lett volna az a nagy "hír".

 

 

 

Köcsög napot mindenkinek.

2017. október 14, 12:21:42

Lol

Császtok bunkó Parasztok!

 Amiért annyira szerrettek, itt van egy újjabb bejegyzés. Eltüntem egy kis időre, mert dolgom volt. 

2017. augusztus 17, 12:25:45

Ördög blogja

Császtok emberek!

 Ha azt gondolnátok,hogy megváltoztam,akkor nagyot tévedtetek. A köcsögöknek még mindig itt vagyok. De a lényegre török. Itt van az egyik utálómnak a blogja.

 

A blog jónak néz ki, vázlatos meg minden,de hogyha bele-bele olvasunk egyre csak unalmasabb lesz. A blog arra van,hogy elmeséljük az élményeinket. Nem azért,hogy kutya versenyt hírdessünk. Ahoz ott van az üzenől, vagy micsoda. Ezt jobb lenne megváltoztatni.

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2017. augusztus 16, 15:50:31

Bunkók

Ezt a bejegyzést azoknak szentelem, aki csak negatív kommenteket írnak a bejegyzéseim alá. Száljanak le ezek az emberek most azonnal,vagy visszakapják. És ha azt kérdezné valaki,hogy mégis hogyan képzelem azt, hogy visszakapják akkor azt mondom,hogy keményen.

2017. augusztus 14, 14:36:18

Itt #2

Császtok lúzerek!

 Remélem egyesek kihalófélben vannak. Mivel én még élek, itt leszek az ebneveldén és blogkritikákat fogok írni. Tehát privát levélben lehet jelentkezni,de ha valaki kommenben akkor törlöm és majd később kapja meg.

 

 Addig is köcsög életet a rosszaknak. XD

2017. augusztus 9, 18:41:45

Itt

Császtok köcsögök!

  Mielőtt még elkezdenétek,hogy "mit képzelsz te itt egy gyerekoldalon káromkodni" beszólásokat írni és gondolni, erre az lenne a válaszom,hogy szólás szabadság van gyerekek.

 És azt mondanám,hogy azért szoktam káromkodni,mert egyesek felidegesítenek. Mondhatok pár példát,de nem teszem. Mert van bennem illem tudat és nem teszem,habár szivesen tenném. Látom,hogy jönnek a kommentek,hogy vigyázzak a számra. De nem fogok. Tudjátok meg miért... Mert elegem van azokból az emberekből akik csúfolnak és beszólnak nekem, visszavágni szépen pedig nem igazán lehet. Amikor néhány napra eltűnök az utálók azt hiszik,hogy elmentem vágni az ereimet. Inkább tessenek meggyőzödni róla,hogy biztosan az eremet vágom-e. Mert nem sokszor van rá időm,hogy az életemen filozofájak. Most nyári szünet van még basszátok meg... Jön majd a szeptember ott meg tanulni kell még a sírban is.

 Na, erről akart szólni ez a kis blog. Ha nem tetszik akkor tűnj a francba innen.

2017. augusztus 4, 13:33:52

Helló

Császtok Köcsögök!

  Írjatok már nekem a kurva anyátokba!!!