Wolves

*******

A Tacskó

Sziasztok!

Nos... bevallom elég régen osztottam meg a gondolataimat veletek. Ez valójában azért van, mert így év végén nem volt ídőm erre koncentrálni, se arra hogy egyáltalán felnézzek az oldalra, de most egy, a számomra aktuális kedvenc/izgalmas témával készültem nektek: A Tacskók (Így leírva nem hangzik érdekesnek, de olvassátok úgy hangsúlyozva! :3)


Alapvető Tudnivalók

Mérete: 26-37 cm.

Tömege: 10 Kg-nál kisebb viszont a törpe akár 4 Kg-nál is könyebb lehet.

Szőrzet: Bundájuk színe és hossza változatos: Egyszínű (Vörös. sárga), kétszínű (fekete-, vagy barnacser). Emelett rövid-, szálkás-, és hosszúszőrű típussal is lehet kombinálni ezeket a színeket.

Várható élettartam: 10-14 év.

Jellem/Kinek ajánlható?:Igen értelmes, de rendkívül érzékeny, "sértődős" kutya, a goromba bánásmódot nehezen tűri. Kitűnően alkalmazkodik a városi élethez, és mint rokonszenves kis testű, nyugodt fajtát, városi tartásra különösen ajánlják. Vadászkutya, ezért aki az erdő mellett él egy ilyen kutyával, az számítson spontán vadászatokra is!

 

 

És most csak ennyire volt időm, remélem tetszett nektek! Várom a pozitív, és építőjellegű negatív kommenteket is! Köszi hogy benéztél, gyere máskor is, további szép napot!

 

 

 

Teszt

Kedves olvaasóm!

Ezt a bejegyzést nem feltétlenül versenynek szánom, hanem ha pl. este nincs semmi dolgod, unatkozol, esetleg öngyilkoságot akarsz elkövetni :,D, akkor az utóbbi esetben (nagyon) ajánlom hogy foglald el magad eme kis teszttel! Egyszerű a dolog, nem jár érte ajándék, amit tenned kell: olvasd el a kérdést, és commentbe, vagy akár privibe írd meg válaszaidat! Jó szórakozást!


TESZT

1.) IQ teszt

 

W+W+W=30

W+U=13

W-U=?

 

2.) Star Wars "Ki mondta kinek?" (VIII. részből)

 

~"Felejtsd el a múltat. Töröld el ha muszály. Így válhatsz azzá akivé válnod kell."

 

~"Igen, ez tetszik, ezt mond majd neki!"

 

~"...a vérvonaladban lévő lehetőséget..."

 

~"Tudom"

 

~"Éljen soká a legfőbb vezér!"

 

3.) Harry Potter Ki szerelmes kibe?

 

Harry=

Ron=

Hermione=

Ginny=

Perselus Piton=

Cho=

 

(írd le az összes lehetőséget!)

 

Ennyi lenne a teszt remélem élvezted, és most jut eszembe, inkább privibe küldd el a válaszaidat! 

 

Sziasztok! 

 

Mielőtt elolvasnád a reagciómat, értesítenem kell téged arról, hogy nagyon sok spoiler van az írásomban! Viszont ha ez nem zavar, fáradj beljebb!

 

Én decemberben láttam az új STar Wars-t, és első látás után nem tudtam mit is gondoljak róla. Szerintem nagyon látványos volt, és eredetibb mint a VII., de valljuk be, 30 év után nehéz lett volna elő állni egy új forgatókönyvvel. Nem lett volna rossz egy teljesen új történet, teljesen új szereplőkkel,de mégis csak kellett egy nosztalgikus film. 

Sokan szidták a rendezőt Rian Jonhson-t. Nem is tudom már miért, bár voltak jelenetek, melyek szerintem sem kellettek volna.

Pl. amikor Luke megfeji azt a vízi tehenet, vagy amikor Leia supermanként visszatér, vagy eleve a sárga "szerelő Rose" karakter a fekete Finn mellé... s:

 

Nem vagyok rasszista, de amikor anno meg láttam az előzetesben Finn-t kissé meghökkentem. 

Hirdetés

Mi az a Rose Gold?

Szervusz, kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben a rose gold árnyalatról tudhatsz meg néhány dolgot! :3

Na, de kezdjük is!

 

Mi a ROSE GOLd?

Ez az árnyalat az arany és a réz ötvözéséből született. Elég egyedi árnyalat: elegáns, fiatalos mégis egyedi összhatást eredményez. Az élet legtöbb területén már előfordult: a lakberendezésen keresztül, a divaton át az összes kiegészítő megtalálható roe gold árnyalatban. Sőt, már telefonokat is vásárolhatunk ebben az árnyalatban! 

 

 


ROSE GOLD a lakásban

Nem szükséges elárasztanunk a lakásunkat csupa rose gold bútorral, elég hogyha néhány kiegészítőt választunk ebben a színben!


Rose gold a konyhában:

 

 

Ez a konyha a skandináv stílusra hajaz, de a konyhai kiegészítők trendivé varázsolják *érdekesség: ha jobban meg figyeljük, sok helyen visszaköszönnek a növények, és a természet színei --> skandináv stílus

 

Rose Gold a szobákban

 

 

Ebben a gyerek szobában a rose gold árnyalatot a szürkével párosították. Gyakran látjuk geometrikus alakzatokat vissza köszönni a kiegészítőkön. A pihe-puha szőnyeg meleg, otthonos hatást kölcsönöz a helységnek.