Sziasztok!

Nos... bevallom elég régen osztottam meg a gondolataimat veletek. Ez valójában azért van, mert így év végén nem volt ídőm erre koncentrálni, se arra hogy egyáltalán felnézzek az oldalra, de most egy, a számomra aktuális kedvenc/izgalmas témával készültem nektek: A Tacskók (Így leírva nem hangzik érdekesnek, de olvassátok úgy hangsúlyozva! :3)


Alapvető Tudnivalók

Mérete: 26-37 cm.

Tömege: 10 Kg-nál kisebb viszont a törpe akár 4 Kg-nál is könyebb lehet.

Szőrzet: Bundájuk színe és hossza változatos: Egyszínű (Vörös. sárga), kétszínű (fekete-, vagy barnacser). Emelett rövid-, szálkás-, és hosszúszőrű típussal is lehet kombinálni ezeket a színeket.

Várható élettartam: 10-14 év.

Jellem/Kinek ajánlható?:Igen értelmes, de rendkívül érzékeny, "sértődős" kutya, a goromba bánásmódot nehezen tűri. Kitűnően alkalmazkodik a városi élethez, és mint rokonszenves kis testű, nyugodt fajtát, városi tartásra különösen ajánlják. Vadászkutya, ezért aki az erdő mellett él egy ilyen kutyával, az számítson spontán vadászatokra is!

 

 

És most csak ennyire volt időm, remélem tetszett nektek! Várom a pozitív, és építőjellegű negatív kommenteket is! Köszi hogy benéztél, gyere máskor is, további szép napot!