2018. augusztus 10, 15:05:51

G/1 Német juhász alom

A 4914. körben (2018. augusztus 10.), rengeteg kihagyás után ismét kiskutyák születtek a kennelben!

A kennelnév Midnight Wolf, a fajta Német juhász, a kiskutyákkal a show vonalat képviselem.

Íme a kiskutyák, részletes leírással:

- MW Gab - kan kiskutya, fekete-barna szőrzettel, fekete orral, fekete maszkkal. A szeme sötétbarna, majdnem fekete, mandulavágású. A nyakszirtjétől egészen a farka végéig fekete szőrzettel rendelkezik. Körülbelül az alkarjától a mancsai végéig barna szőr fedi. A fülei szintén barnák, néhány fekete szőrszállal.
- MW Grafit - kan kiskutya, az alomban ő rendelkezik a legjelentősebb mennyiségű fekete szőrzettel a kölykök közül. Fekete maszkja, fekete orra van. A maszkja felett szintén fekete szőrzete van, ami egészen a tarkójáig, és onnan levelé a farka végéig vezet. A mellkasa barna, ahogyan az alkarjától a mancsai végéig szintén. Sötétbarna, mandulavágású szemei vannak.
- MW Galaxie - szuka kiskutya. Ő az alom "kakukktojása", vöröses szőrzetével, amit az anyai ágán a nagyapjától, Zeusztól örökölt. Az orra fekete, a szemei sötétek, mandulavágásúak. Fekete maszkja felett a tarkójáig , és onnan lefelé a farka végéig szintén fekete szőrzet található, néhol vöröses foltokkal. A füle vörös, elszórtan fekete szálakkal. A farka belső oldala szintén vörös, ahogyan a mellkasa és a mancsai is.
- MW Goldy - szuka kiskutya, fekete - barna szőrzettel. Az orra fekete, a szemei sötétbarnák. Maszkja fekete, a nyakszirtjétől a a farka végéig szintén. Egy fekete vonal húzódik a stopjától a feje tetejéig, egyébként az egész feje barna, a maszkját kivéve. A mellkasa, a lábai a vállától a mancsai végéig szintén barnák.

Akkor, a kiskutyák bemutatása után írnék kicsit a szülőkről is:
Anya - MW Aloe Vera: első generációs, a Német juhász tenyészetem első almában született. Fekete - barna szuka, fekete maszkkal, sötét szemekkel, fekete orral. Átesett a legtöbb egészségügyi szűrésen, ahol szuper eredményeket ért el. A DM szűrés hiányzik neki, de oda is nevezve van. Champion címmel rendelkezik, a bizonyítványát itt találjátok. Tenyészszemlén részt vett, ahol feltehetőleg alkalmas minősítést ért el.  Regisztrálva van, az adatlapját itt nézhetitek meg, elérhető az összes szűrési eredménye és az ősi sora is. Az apja vörös Német juhász, innen ered Galaxie vörös bundája.
Apa - ÚjOrdas Anubisz: első generációs, a tenyésztőjétől, ÚjOrdas Kenneltől hoztam el kölyökkorában. Fekete - barna kan, fekete maszkkal, sötét szemekkel, fekete orral. Szintén átesett a legtöbb egészségügyi szűrésen, a DM szűrés neki is hiányzik, de szintén nevezve van. Multi Champion címmel rendelkezik, a bizonyítványait itt találjátok. Tenyészszemlén részt vett és alkalmas minősítést ért el. Regisztrálva van, az adatlapját itt nézhetitek meg, elérhető az összes szűrési eredménye és az ősi sora.
Egyebek:
- Az almot regisztráltam, az ID-jük 64. Az adatlapot ide kattintva érhetitek el.
- Az alomjegyzéket itt találjátok.
Kutyakérésről:
- Gabot megtartom és bevonom tenyésztésbe, Grafitot elvitték, Galaxie és Goldy elvihető.
- A kiskutyákért levélben lehetséges jelentkezni.
- Az örökbefogadási feltételek ki vannak írva az adatlapomra, kérlek olvasd el őket, mielőtt levelet írsz.
Tagek: