Tegnap,17:25

Anatómia 4. napja

Üdv!

Ma megint örökbefogadott a gazdám egy kutyát. Szürke alaszkai malamut, Maxilla (a név latin, felső állcsontot jelent) nagyon aranyos, látnotok kéne a fényképét. Szeretnétek megnézni? Írjátok meg kommentben! Kon'nichiwa, azaz sziasztok!

2018. december 15, 09:42:32

Anatómia 3. napja

SZIASZTOOOOK!!!!!

Ma örökbefogadott a gazdim két kutytust. Cocha nasalis inf.-ot, (inferior. A szó latin. Asló orrkagylót jelent) és Cocha nasalis sup.-ot. (superior. Ez a szó is latin. Felső orrkagylót jelent) Én már növendék vagyok, Mula pedig már 8 körös. De nem akarok sokat fecsegni, úgyhogy el is köszönök. Annyit még elmondok, hogy Cocha nasalis inf. egy azawakh, Cocha nasalis sup. pedig egy svájci fehér juhászkutya. Na sziasztok!  

2018. december 9, 18:19:43

Anatómia 2. napja

Helló ismét! A gazdám örökbefogadott egy golden retrievert: MULA-T! Már 2 körös én pedig 7. ami azt jelenti, hogy már csak 3 kör (azaz nap) és növendék leszek. 3! 3! Na de most megyek, mert a gazdám a gondjaimra bízta Mula-t. Sziasztok!

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2018. december 3, 19:09:53

Anatómia 1. napja

Sziasztok! Ma a gazdám (akinek szintén Anatómia a felhasználóneve) suli után lerendezett és aztán elmentünk egyet sétálni. Mondhatom haláli volt! Csak az volt a baj, hogy megláttam egy mókust, kirántottam a gazdám kezéből a pórázt és szegény elesett. De már jobban van. Ja és az "az Ebneveldén található összes kutya" az a gazdám egyik barátjának a kutyája és a kölyköm lesz az Ebneveldén, ha felnövök. Szóval lennétek szívesek a 30. köröm után a gazdámnak egy házastársi ajánlatot küldeni? Majd írjátok meg kommentben! Sziasztok!

2018. december 2, 14:57:58

Anatómia bemutatkozó szövege

Sziasztok! én egy abruzzói juhászkutya vagyok és alapítani fogok egy falkát az összes létező fajtából az Ebneveldén. Ha felkeltette a sorsom az érdeklődésedet, akkor nyugodt szívvel írj a gazdámnak, persze, csak az Ebneveldén!