2019. január 12, 17:14:34

Egy kis különkiadás ;D 2. rész

Szóval ott áltunk és ránk köszöntek a vetéjtársaink. A vezérük egy szürke alaszkai malamut odajött hozzám és a fülembe súgta: " - úgy is mi fogunk győzni, ti falkaszomorítók! A Processusok fognak titeket legyőzni! Amúgy Processus xiphoideus vagyok. "

Erre én: " A francba! Csapatnevet kellett volna választani! "

Erre Mula: " Sebaj! Mentőkutyák leszünk! "

Erre Processus xiphoidedeus: " Ugye tudjátok, hogy latin csapatnevet kell választani!? Na csá pancserek! "

És ott hagyott minket. Na helló!

2018. december 26, 16:59:24

Egy kis különkiadás ;D 1. rész

Sziasztok!

Szóval, ahogy megígértem, megyünk abba a boncolóterembe. Már a vonaton vagyunk a falkatársaimmal: Mulával, Cocha nasalis inf.-al, Cocha nasalis sup.-al, Maxillával, Sinistrával, Aortával, Talussal, Orvosilatinnal, Thoraxal, Moonshadow001-gyel, Murder_1704-gyel, Pulmoval, Algináttal, Robbantóval, Systema angiologica-val, Lucifer-hatással, Radiussal, Ulnával és Processus xiphoideussal. (Igen, idő közben többen lettünk.) Amikoris egy "mission impossible" szerű akádálypályához érünk, szól a vonatvezető, hogy "Ki akar laszálni?" A mi gyazdánk feláll az ülésből és elkezd kifele menni mi meg csak nézünk, hogy "Mi van???" Mi men mission impossible-özni szeretnénk. Mi boncolni jöttünk. Miután leszálunk a gazdi odafordul hozzánk és azt mondja "Üdv a boncolóteremben!" Mi végignézünk a mission impossible pályán és a végén megláttunk egy tüdőt. Azt kell felboncolunk ötösre de még egy napot várnunk kell. De ez már egy másik bejegyzés témája. Sziasztok!

Szasztok!

Hamarosan egy boncolóterembe megyünk, ahol az elmondottak szerint boncolni fogunk és ha elég jól csináljuk akár még a boncmesteri címet is megkaphajuk. Én már alig várom :D. Végre amatómiázhatunk :D! Ti várnátok? Írjátok meg kommentben! Sziasztok!

 

Hamarosan következik!

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2018. december 18, 18:32:01

Anatómia 5. napja

Sziasztok!

A gazdám ma örökbefogadott egy amerikai bulldogot: Talust! (latinul ugrócsontot jelent) Plussz még tegnapelőtt örökbefogadott egy dobermant: Sinistrát (latinul balt jelent pl.: ulna sinistra: bal singcsont) és egy koreai jindo kutyát: Aortát. (ez a szó olyan latin szakkifejezés, amit a magyarok is előszeretettel használnak)

2018. december 16, 17:25:24

Anatómia 4. napja

Üdv!

Ma megint örökbefogadott a gazdám egy kutyát. Szürke alaszkai malamut, Maxilla (a név latin, felső állcsontot jelent) nagyon aranyos, látnotok kéne a fényképét. Szeretnétek megnézni? Írjátok meg kommentben! Kon'nichiwa, azaz sziasztok!

2018. december 15, 09:42:32

Anatómia 3. napja

SZIASZTOOOOK!!!!!

Ma örökbefogadott a gazdim két kutytust. Cocha nasalis inf.-ot, (inferior. A szó latin. Asló orrkagylót jelent) és Cocha nasalis sup.-ot. (superior. Ez a szó is latin. Felső orrkagylót jelent) Én már növendék vagyok, Mula pedig már 8 körös. De nem akarok sokat fecsegni, úgyhogy el is köszönök. Annyit még elmondok, hogy Cocha nasalis inf. egy azawakh, Cocha nasalis sup. pedig egy svájci fehér juhászkutya. Na sziasztok!  

2018. december 9, 18:19:43

Anatómia 2. napja

Helló ismét! A gazdám örökbefogadott egy golden retrievert: MULA-T! Már 2 körös én pedig 7. ami azt jelenti, hogy már csak 3 kör (azaz nap) és növendék leszek. 3! 3! Na de most megyek, mert a gazdám a gondjaimra bízta Mula-t. Sziasztok!

2018. december 3, 19:09:53

Anatómia 1. napja

Sziasztok! Ma a gazdám (akinek szintén Anatómia a felhasználóneve) suli után lerendezett és aztán elmentünk egyet sétálni. Mondhatom haláli volt! Csak az volt a baj, hogy megláttam egy mókust, kirántottam a gazdám kezéből a pórázt és szegény elesett. De már jobban van. Ja és az "az Ebneveldén található összes kutya" az a gazdám egyik barátjának a kutyája és a kölyköm lesz az Ebneveldén, ha felnövök. Szóval lennétek szívesek a 30. köröm után a gazdámnak egy házastársi ajánlatot küldeni? Majd írjátok meg kommentben! Sziasztok!

2018. december 2, 14:57:58

Anatómia bemutatkozó szövege

Sziasztok! én egy abruzzói juhászkutya vagyok és alapítani fogok egy falkát az összes létező fajtából az Ebneveldén. Ha felkeltette a sorsom az érdeklődésedet, akkor nyugodt szívvel írj a gazdámnak, persze, csak az Ebneveldén!