Dec 18

Szeptember 1. (Hétfő)

Első nap az iskolában. Végig hallgattam az unalmas évnyitót, a diri köszöntött minket mint minden évben és szerencsékkel teli új évet kívánt mindenkinek. Miért kell ezzel is pesztrálni a diákokat? Soha sem értettem! Miután bevonultunk a tantermünkbe és mindenki leült a helyére (Szokásomhoz híven hátra ültem, na nehogy már a tanárral szembe legyek ott nem lehet ügyesen puskázni)az ofi kiosztotta az ellenőrző könyveket, lediktálta a névsort és adott mindenkinek egy lapot.

-Nyomtatott nagybetűvel írjatok! Figyelmesen töltsétek ki....bla bla bl.a.... Hülye szipirtyó soha nem csíptem! Undok dög a pláza macskákkal meg a buzikkal kedves a hozzám hasonló kissé virgonc emberekkel meg egy bunkó! Ránk néz és legszívesebben megölne! Na mindegy szépen a falon csüngő órára néztem majd a papírra Essünk neki!-gondoltam és a elkezdem olvasni a kérdéseket jó pár kérdésből állt ezért előkészítettem a tollam és válaszoltam.

 

Hülye szipirtyó soha nem csíptem! Undok dög a pláza macskákkal meg a buzikkal kedves a hozzám hasonló kissé virgonc emberekkel meg egy bunkó! Ránk néz és legszívesebben megölne! Na mindegy szépen a falon csüngő órára néztem majd a papírra Essünk ...     

Majd jött az utolsó feladat! Ezen elgondolkodtam egy ideig! Nem volt egyszerű de sikerült oda is kaparnom valamit!

 

Mikor végig olvastam miket is írtam odaadtam a tanárnőnek vissza ültem a helyemre és Eliot haverommal kezdtem beszélgetni!     

Mikor végig olvastam miket is írtam odaadtam a tanárnőnek vissza ültem a helyemre és Eliot haverommal kezdtem beszélgetni!

-Ethan pontos adatokat kértem!

A tanárnőre néztem-nem szeretném megosztani másokkal a hivatalos adataimat csak írja be ezt a naplóba!

-Ezt nem írhatom be! Be fogom hívni édesanyádat!

Ostoba nő-Őt aztán hívhatja! Nem hiszem, hogy előtántorog a temetőből és megmondja magának az adataimat, de sok sikert!-mondtam és hátra dőltem a hasamnál összekulcsoltam az ujjaimat és diadal ittas vigyorral figyeltem a nőt.

Mikor még kicsi voltam....kicsi.....kb 14-15 éves anya és apa eltűnt. Anyám egy démon volt színtiszta démon, apám Arkangyal a nem nemesebb fajtákból mondhatni csak egy angyalvolt egy hülye ranggal! Igen jól gondoljátok bennem egy kevés, egy picike, egy cseppnyi emberi vér sincs csak démon és angyal! Én emberiben 20 ugyan de démoniban 20.000 éves vagyok szóval ez a nyanya ne pattogjon nekem mert odamegyek és kikövetelem a tiszteletet. Tovább pattogott még végül a dirinél kötöttem ki. Széles vigyorral bementem és leültem a székre.

-Már első nap?-nézett rám kikerekedett szemekkel a nagybátyám Kyeran.

 

Kyeran egy barna szemű 35 éves körüli férfi a haja mindig hátra van nyalva és fekete szemüveget visel...mintha kellene neki! Biztos azt hiszi hogy okosabbnak néz ki vele!

Én bólintottam-az első óra után! Rekord mi?

-Mit csináltál?-kérdezte sóhajtva és a tanárnőre nézett

-Nem vagyok hajlandó a személyes adatokat megadni.

-Ethan!-förmedt rám Kyeran én csak még szélesebben elmosolyodtam

-Igeeeen? Figyelek! Figyelmem akár a penge!

-Ezerszer elmondtam már, hogy az ÉN adataimat add meg! Én vagyok a gondviselőd a nevelő apád és a kereszt apád! Én felelek érted!

-Persze és nézzenek le cikizzenek ki, és piszkáljanak mi?? Hagyjál!-mondtam felciccenve és elfordultam, mint aki nagyon beduzzogott- Neked kellene a legjobban tudnod milyenek a kölykök mivel elvileg diri vagy nem???

Kyeran a nőre nézett-hozza ide a naplót kitöltöm, de nem akarom hogy bárki is lássa az adatokat!

-Tudod te milyen egyszerű megtudni ki hol lakik?? ,,Tanárnő kérem, had nézzem meg a jegyeimet!" Ennyi az ember kezébe kerül a napló és már piszkál is! Tudod, hogy nem tűröm ha.... húzzák az agyam!-mondtam beszívva a levegőt-hazudj valamit, amit eddig!

-Eddig máshogy voltak a naplók.... beírom neked az adataimat aztán...ennyi....nem tudják én hol lakom ha mégis azt mondjuk egy szobával arrébb lakom a sorházban! Megegyeztünk?

Bólintottam. Ekkor megszólalt a nő-túl komplikált egy ilyen bonyolult múltú kölyök!

Felmorogtam Kölyök? Igen kölyök? Megmutassam milyen kölyök vagyok te hárpia??-gondoltam dühösen ekkor Kyeran elkapta a karom hogy meg ne moccanjak.

-Pontosan tudom, de tudja hogy ő egy különleges eset, vele kivételt teszünk közöttünk a helye....

-De ő nem is ember!-mondta a nő

-Jó! Mondja ki! Korcs vagyok! Okés akkor az vagyok! Nem kell a támogatásotok!-mondtam és elsétáltam.

Rühellem az ilyen embereket! Rosszindulatúak és kegyetlenek, na meg tanárok persze! Mégis mit képzel az a szipirtyó mi? Elkapnám a pici fejét és elroppantanám!

Kint Eliot és Deth a haverjaim vártak. Eliot egy magas nyurga jó vágású fickó, Deth egy számítógép zseni alacsonyabb és szemüveges! Mi hárman követjük el a suliban és akörül keletkezett károk....sok százalékát! A tanárok csak Defekteseknek, Defekt Triónak vagy hülye kölyköknek szoktak minket emlegetni! Ők tudják amit tudniuk kell, hogy egyedül vagyok és a diri nevel Ők pedig mindig még így is kiállnak értem! Semmi többet a korcsságomat nem mondtam el nekik! Kiléptem az ajtón zsebre tett kézzel és érdeklődve figyeltem rájuk épp Deth a telefonján mutatott valamit Eliotnak. Odasétáltam és a korlátnak dőltem majd a készülékre néztem-mi ez Deth?

Dethy felém mutatta a telefonját-egy olyan program hogy lefényképezed a matematika feladatot ő pedig levezeti neked és megadja a megfejtést!

,,Ő" Mindig így hívta a telefonját vagy ,,Te" esetleg ,,Kicsimnek" hívta nagy ritkán!

-Hallod jövő héten biztos irat a tanár úr akkor majd kipróbálhatnánk jó e! Én szívesen elvégzem a tesztelését!-mondtam elvigyorodva közben a szemem sarkából egy lépcsőn felfelé jövő lányra néztem-Hé te Deth ha olyan okos nem tudja kiszámolni nekem hogy a csaj milyen értékekkel rendelkezik?-biccentettem a lány felé széles vigyorral. Deth követte a pillantásom-Hülye vagy?-suttogta-ő Hitomi! A királyi család sarja!
-Kicsoda??? Nem mondod! Udvari cica? Wow!-mondtam figyelve a lányt.
-Azt mondják nagyon undok ,nagyképű és beképzelt!-mondta Eliot és egy másik lányt figyelt.
-Ó Rose tetszik neked?_kérdeztem pajkos vigyorral-szóljak neki???-kérdeztem meg löködve Mire ő felmorgott-Hülye vagy? Biztos hogy nem!
Dethre néztem-hé csöpi te lógsz ki a sorból ki tetszik neked?

Deth szeme felcsillant-nekem?? Ó nekem egy gyönyörűség tetszik!
-Igazán ki?-kérdeztem komoly meglepettséggel soha nem láttam hogy valaha is lányokat kukkolt volna.....nem is beszélt róluk soha!
Valamit keresett a telefonját-ő az én szerelmem: Asus X551CA-SX032D a neve!
A képen egy fehér laptop volt recézett stílussal fekete betűkkel és egy hatalmas Windows 8 felirattal a képernyőjén.
-Jézusom Deth! Komolyan!-mondtam bár tudtam hogy ő komolyan is gondolta-na és a csaj hova jár?-böktem a hercegnő felé
-Te tényleg nagyon vak vagy!-mondta Eliot rámnézve-beteg vagy ember? A tanár előtt ül a mi termünkben! A mi osztályunkba jár!! Osztálytársunk! Ragozzam még???
-igen? Ja....akkor....hmmm....és nem vettem észre?? Tudok én ilyet??-mondtam elgondolkodva és a lányra néztem aki bement a titkárságra-gondolom nem beszél vele senki....
Elioték megrázták a fejüket ekkor villanykörte gyúlt a fejemben-akkor majd én fogok!-mondtam és bementem a titkárságra elkaptam a lány vállát és a szemébe néztem-Hé szia! Segíthetek valamiben? Tudod elég jó vagyok ám a csajszik megmentésében! Tudod hogy milyen az!-mondtam kacsintva. Látszólag nem örült a közeledésemnek mert hátra lépett párat és félre nézett-nem kell! Megvagyok!-mondta és kisétált mellettem.
Utána néztem és a hajamba túrtam Tényleg eléggé mogorva!-gondoltam és kimentem a fiúkhoz.
Eliot figyelt-eddig tartott a csábítás? Hú öcsém meg ne erőltesd magad!-mondta miközben elindultunk vissza.
-Fogd be!-orroltam rá-tök jót beszélgettünk odabent!-mondtam és beléptem a terembe azonnal Hitomira kaptam a tekintetem aki rám nézett és félre kapta a fejét.
Eliot figyelt minket-ahham....látom...megijesztetted szegény csajt!-mondta ő nekem okoskodós hangnemben és leültünk.
-Figyi Eliot ha félévig nem szedem össze...
-Akkor azt teszed amit mondok megírod mindig a házimat és reggel eljössz értem kocsival és haza is viszel!-tudni kell hogy Eliot barátom rohadt messze lakik és rohadt sokat kell buszoznia, jogosítványa pedig nincs mert nem állják neki a szülei!

 • Anatómia -
  Én is szeretem az animéket :).
 • AnimeForewer -
  Aki szereti az Animet az csak jó ember lehet! ^^
 • Anatómia -
  Igazad van. Te is jó ember vagy. Bejelölhetlek barátnak?
 • AnimeForewer -
  Persze nyugodtan! Nem harapok! ^^ <