Jún 26

A padló recsegés. Ez ad vész jelzőt, hogy apa megjött. Ez ad jelet arra , hogy az ágyunk előtt fehér hálóingben várakozzunk apánkra. 

3...2..1.. és már is a lépcső tetején van. Vajon melyik szobát fogja választani? Melyiket? Ki lesz a mai áldozat? Melyikünk torkából szakadnak fel a hidegrázó sikolyok? Érzem ahogyan izzad a tenyerem, látom ahogyan az ajtóm előtt megáll egy árny alak. Ma biztos anyunak kell megnyugtatnia a kicsiket! Apám az ajtót benyitva, kék szemeivel végig mérte a testemet. Idáig éreztem az alkohol szagát, és ahogyan egyre jobban közeledett még jobban nyomta az orromat. 


-Ma megkíméllek egy kicsit, de velem kell jönnöd. -újra megindult az ajtó felé, de én nem követtem. Mit akarhat tőlem? Miért akar kivinni a szobából? 

A gondolataimból egy éles fájdalom szakított ki, így torkomból egy sikoly  tört elő. Átkozott farkasfű miatt kezem égett, ezek után szó nélkül mentem utánna. Könnyeim a padlóra csöppenve hagytak nyomot utánam. Egészen a hátsókertig mentünk ahol egy megveszett kutya ugatott láncra verve. 

 

-Ez a dög, arra lett kiképezve hogy elharapja a nyamvatt húgaid torkát. -suttogta a fülembe- Öld meg, ezzel együtt a hugaidat is megkíméled. Falatozz belőle, vagy a húgaid húsa, vére fog tapadni ennek a kutyának a fogaihoz.

 

Tudtam, hogyha nem ölöm meg, nem eszem a kutyából akkor bántani fogja őket. De nem a kutya, hanem az apám. Ígyhát a kutya felé közeledve, az egyre jobban morgott és vicsorgott. A lánc elszakadva utjára engedte a fenevadat, ezzel együtt én is elengedtem a bennem élőt. Karmaim nőttek, agyairaim bújtak elő, majd egy morgás közepett alakom felvette  a teljes farkas alakot. Morogva elkaptam a kutya torkát amit ketté harapva azonnal megöltem. Azt hiszem lesz egy kiadós hányásom ezután, így elkezdtem felfalni az egész kutyát. 

 

Annak végeztével, pedig csupa véresen vissza változva ültem lent a földön és csak zokogtam. Egy ostor csapódott a hátamnak így egy újjabb keserves sikoly hagyta el ajkaimat. Majd egyre több, egyre hangosabb és vérfagyaztó sikolyok. Fél szemmel felnéztem a szüleimék szoba ablakára ahol anyám sírva nézett engem, de újra lecsapott az ostor. A földön, csupa vérben feküdve apám megfordított majd jött az amitől minden estém rémálmokkal telt. Újra és újra megerőszakolt miközben testemet véres csíkok fedték be. Láttam a szemében azt hogy mennyire élvezi ha nekünk árt. Hörgős, mély nevetéseit vissza lehetett hallani az erdőben, és a csattanásokat. Ernyedt testtel, teljesen elfáradva feküdtem egy tetem mellett, szaggatott ruhában. Hát kérdezem én, milyen élet is ez? Miért kell szenvednem? 

 

így néz ki farkas alakban Sharanna

 

Sharanna farkas alakja átváltozva, de képzeljétek bele azt hogy a pofája és a mancsai (ami ezen nem látszik de mindegy) fehérek. 

 

Lesznek ilyen részek, ahol egy kettő emléket írok le. 

  • Killer Queen -
    hát ez kegyetlen, és baromi jó :O :D
  • Jakabule -
    Hűhaaa OwO
  • Kira Hachiko -
    Nagyon jó lett ^^ <