Máj 16

Francesca nagyon sietett a suliba. Találkozni akart Diegoval, minél hamarabb. Az udvaron látta meg. Diego éppen a padon ülve elmélkedett az életről. Francesca kiment, odaült mellé. 

-Szia Diego!- köszönt vidáman.

-Szia Francesca! Na mit szólsz, együtt vagyunk?- kérdezte reménykedve Diego. 

-Igen, és semmi sem állíthat meg minket!- mondta Francessa és Diego szemébe nézett. 

-Próbálunk?- kérdezte Die. 

-Igen!- válaszlta Francessa. Megfogta Die kezét és a nagyterem felé vették az irányt. De nem tudták, hogy Marco egész végig figyelte őket. Utálta, hogy Die és Francessa együtt vannak. Ő még mindig szerette Frant, de Fran rájött, hogy az elejétől fogva, csak azért tetszett neki Marco, mert Tomassal nem sikerült, és rült, hogy végre valakinek tetszik. Végül rájött, hogy ő Diegitóba szerelmes. Felálltak a színpadra, Diegito közel hajolt Franhoz és énekelni kezdték a Yo Soy Asít. Frannak nem igazán ment. Rekett volt. 

-Frani, mia baj?- aggódott Diegito.

-Semmi...csak még reggel van és a hangok nem akarnak kijönni. 

-Hozok egy kis vizet!- rohant el a fiú. Ekkor Marco jelent meg. 

-Frani...tudom, hogy azért nem ment, mert te még engem szeretsz, és nem megyek ki  fejedből- csábította Franit Marcito. 

-Istenem Marcito! Ne beszélj már hülyeségeket! Én sosem szerettelek! Ha igazán szerettük volna egymást, akkor Ana nem ronthatta volna el a kapcsolatunk. De nem így volt! Érted? Ana....-ekkor Marcito éneklni kezdett. A Yo Soy Asít énekelte. Integetett a lánynak, hogy kapcsolódjon be ő is. A lány rázta a fejét, de végül bekapcsolódott. Sokkal jobban szólt a hangja. Eközben a fiú, aki vízért volt beért a terembe. Azt látta, hogy legjobb barátja főhősnőnket bámulva az ő dalát énekli. A végén pedig megöleli. A fiú idegességében elejette a vizet és maga elé bámult. 

-Upsz, sajnálom- kamuzott a legjobb barátja. Főhősünk megrázta a fejét és elment. Főhősnőnk utána akart menni, de állítólagos szerelme megállította. 

-Te engem hagyjál!- mondta műszerelmének és elfutott. Főhősünket a táncteremben látta, amint Cristina Perri Thustand Years című számára táncolt. Amint meglátta szerelmét kikapcsolta a zenét. 

-Ha te őt szeretd, csak mond meg! Nem kell jelenetet játszani és szédjteni!- mondta. 

-Szerelmem! Megértem, ha dühös vagy, de az a hülye fiú nagyon akaratoskodott, gondolom úgy tervezte, hogy...

-Frani, nem érdekelnek a magyarázatok. Történt, ami történt.- ekkor belépett Tomas. 

-Szerelmem!- rohant oda "barátnőjéhez" és homlokon puszolta Frant. 

-Mi a....- képedett el az ajtón besiető Violetta.

 

tomas francesca violetta

  • Ismeretlen -
    Jó lett :)
  • Ismeretlen -
    Köszönöm :) :D <