2016. szeptember 6, 17:00:29

Back to school.

 

 

     Tippek , tanácsok , ötletek  sulira. Remélem hasznosak lesznek. ^^

Itt is vannak.

Tippek, tanácsok sulira:

 

  1. Magadnak tanulsz! = Amit te megtanulsz az kelleni fog. Lehet később lehet előbb , de mindenféleképpen hasznát fogod venni. Lehet hogy a matek , biosz vagy töri nehéz. De ha megtanulod legalább tudod , hogy aval már kész vagyok és foglalkozhatok a másikkal. Lehet azt gondolod minek a matek ? De lehet később fizikus , mérnök vagy matektanár lesz belőled.
  2. Rendszerezz! = Vegyél egy füzetet és írd fel a napokat majd a hozzá tartozó órákat. Ha az egyik tantárgyból nincs mit tanulnod skkor mondjuk kihúzod mellette a helyet. Ha  töriből van akkor teszek egy pontot(ha füzetbe vagy könyvbe van akkor azt még melléírom). Ha kész van akkor kipipálom és így tovább. Ha visszanézed majd tudni fogod , hogy ebből nem volt így erre az órára nem kell tanulnom.
  3. Ne halogass! = Ráveszed magad , hogy leülj tanulni. De nincs kedved , vagy filmet szeretnél nézni ezért inkább bemész a szobába. Nem! Leülsz és addig nem állsz fel amíg meg nem tanultad. Koncentrálj és hamar meglesz. 
  4. Csend és semmi zaj! = Úgy tanulj , hogy senki ne legyen a közeledben. Ne zavarjon senki , ne figyelj másra/másfelé. Menj egy olyan helyre ahol nem zavar senki/semmi és nem vonja el a figyelmedet senki. 
  5. Figyelj órán! = Ha órán figyelsz akkor könnyebb lesz a lecke mivel már tudod az alapokat. Sokkal könnyebb lesz ha órán figyelsz mert sokat segít.

 

Ötletek sulira:

 

Remélem hasznosak voltak. Gondolom mindenki mennyire várja/várta a sulit xDDDD

Kellemes sulis napokat! (már akinek az ^^ ).

 

 

 

 

Tagek:
2016. szeptember 6, 18:53:50
Nekem hasznosak voltak! Csak így tovább! ;)

2016. szeptember 6, 18:57:39
Köszönöm szépen ^^ Én is tapasztalatból írtam.

2016. szeptember 7, 17:28:03
Tök jók ;)

2016. szeptember 9, 10:33:06
Köszi^^