Aug 7

szisztok :D nyugodtan tegyetek fel kérdéseket :D

Aug 3

 Tudom , hogy sok pletyka kering az ebneveldén.

Engem legjobban az a blog idegesít amely a Tabáni bogár névre hallgat. Igazából magával az íróval nincsen bajom de az hogy mindenkit megró azért mert esetleg nem szimpatikus vagy a neve nem tetszik az már egy kicsit idegesítő. Mivel a moderátorok nem voltak képesek letiltani azt a Kazimir nevű felhasználót aki aki egy gyermekeknek szánt oldalon ki szeretné élni a szexuális vágyait.

Ezzel gondolom hogy egyes embereknek vagyok és van ezt meg is értem, De az hogy egy kirmóré nevű felhasználó írj egy bejegyzést illetve kreál egy blogot az miért jogosítja fel az egyik blog tulajdonost arra hogy bármelyik trágár szóval megbántsa őt.

Most nem arról most nem arról beszélek ahogy egy olyan bejegyzést ír hogy esetleg: szevasztok Cs**kák!

Hanem arról hogy szervusztok én block példa vagyok örülök hogy találkozhatok veletek Már régóta szeretnék írni egy blogot és nagyon örülök hogy eljött ennek az ideje. és például az a neve hogy: kecskeszimulátor, akkor neked még semmi jogod nincs ahhoz hogy bántalmazd, Nem fizikailag gondoltam hanem csak úgy elméletben. De komolyan Most a komment szekcióban légyszíves írjátok meg a hogy igazából mi jogunk van ahhoz hogy akit nem is ismerünk hogy trágárul beszéljünk róla illetve le idiótázzuk. Tudom hogy most a komment szekcióban a kedves tabáni bogár illetve társai, ki fognak osztani hogy én ebbe ne szóljak bele, stb,stb. De nem beleszóljon hanem elmondom a véleményem. Köszönöm hogy végighallgattatok.

 

Júl 20

Sziasztok, egy bemutatkozással kezdeném a blogot.

Tudom, nem a legeredetibb, de azért elkészítem.

 

Candy vagyok és azért csinálom ezt a blogot mert gondoltam hogy tetszene nektek. Igen NEKTEK akik ott bámultok a cuki szemeitekkel a képernyő mögött.

 Kövi bejegyzés: nemtom

  !