kutyaimádó

Sziasztok én a kutyákról képeket és leírásokat fogok posztolni . Illetve az életemben lévő kutyákról is fogok beszélni akiket úgy imádok.

találd ki!!

mi lehet ez találd ki!!!!

 

 

agytorna-93

játék

Erő a török régióból

Eredeti név: Çoban Köpeği

Típus: Molossoid

Kan méret: 74-81 cm

Kan testsúly: 50-65 kg

Szuka méret: 71-79 cm

Szuka testsúly: 40-55 kg

Ápolás mértéke

2

Pinscher and Schnauzer - Molossoid Breeds - Swiss Mountain and Cattle Dogs
FCI KC

 

Származási helyTurkey

váratlan ajándék

sziasztok !!!!

van egy nagybácsim és azt mondta neki a nagynénim  hogy meg úton van a masik ajandekakarácsonykor. a nagybacsim munka nelkuli es unatkozik otthon egyedul. es tegnap megkapta a masik ajandekat. kepzeljetek el hogy egy nagyon cuki bichon frise kiskutya.azert hogy ne unatkozzon otthon.  vasarnap lesz 8 hetes a kiskutya es mar szobatiszta. nagyon cuki alig varom hogy eloben is lassam.

Hirdetés

játék

találjátok ki melyik kutyafajta ő.

Csupa büszkeség és túláradó vidámság

Eredeti név: Bichon à poil frisé

Típus: Braccoid

Kan méret: max. 30 cm

Szuka méret: max. 30 cm

Ápolás mértéke

9

Companion_and_Toy_Dogs
FCI AKC CKC KC

 

Származási helyBelgium France

játék

találjátok ki melyik kutyafajta ő.

Egyéb megnevezés: Border

Típus: Lupoid

Kan testsúly: 6-7 kg

Szuka testsúly: 5-6,5 kg

Ápolás mértéke

3

Terriers
FCI AKC CKC KC

 

Származási hely United Kingdom

Boldog újévet

boldog újévet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!és újra kérlek titeket ,hogy írjátok meg commiba ,hogy miről szeretnétek olvasni.Köszi.:D

Kérésem

Sziasztok bocsánat, hogy nem tudtam tegnap írni de elfoglalt voltam amint tegnap délelőtt említettem. Csak sajnos nem tudok miről írni ezért azt kérném tőletek, hogy írjátok meg commentbe, hogy miről szeretnétek olvasni. Köszi előre is. 

Sziasztok sajnos már elmúlt a karácsony de annak örülhetünk , hogy nemsokára szilveszter és elkezdjük az új évet vagyis 2016. lesz. Bocsánat ,hogy nem tudtam minden nap bejegyzéseket csinálni csak mostanába elég elfoglalt vagyok. Ezért csak később tudok bejegyzéseket csinálni. De azért megpróbálok még ma irni. Azt kérném tőletek hogy commenteljétek a blogom. Ja és új programokat akarok csinálni írjátok meg nekem ,hogy ti mit akartok olvasni a blogomban.Előre is köszi!

Karácsony

Alig várom már, hogy feldíszítsük a karácsonyfát. Végre eljött a szeretet ünnepe. Boldog karácsonyt mindenkinek.

A két kutyám

Sziasztok mint tudjátok van két kutyám. Az egyik kutyám fajtája elég ritka Magyarországon ezért nagyon örülök hogy van itthon ilyen fajtájú kutyám.Egy nagy szörmókos bobtail. Nagyon okos.A másik kutyám kis fekete törpe snauczer. Mind a két kutya nagyon okos. És még valami közös bennük mind a kettő szeret a hóban fetrengeni.A bobtail nagyon jól focizik.A nagy kutya a bátyámé mert mind a kettőjük imád focizni. A kutya neve: Roxy. A kiskutya pedig az enyém bennünk is sok közös van. A kiskutya neve pedig: Lizy.Nagyon szeretem őket.

Következő 10 bejegyzés