Aug 30

Sziasztok!

Megjött a harmadik rész! :)

Éppen készültem lemenni a közeli boltba, venni pár dolgot. Például egy légfrissítőt. Hogy miért? Mert a zuhanyzóban és a mosdóban van a világon a legbüdösebb! Blah.

 

Szóltam Lizának, hogy mentem, majd kiléptem a szobánkból. Mikor kiértem a kapuhoz és szóltam Miss. Clarknak, hogy nem sokára jövök, csak tíz perc, meghallottam egy hangot:

 

-          Hova mész?- kérdezett egy hang, és Tomi jött oda hozzám.

 

-          A boltba- válaszoltam, izgulva. J

 

-          Tanárnő! Megyek Zsófival!- hallottam Tomitól, és kilépett velem a kapun. J J

 

-          Várjatok! Én is megyek!- szólt nekünk oda, egy igen kényes hang. Hát persze. Martina totál bele van esve Tomiba. Nagyszerű. L Mikor épphogy csak kettesben lehettem volna Tomival. L L L

 

Csábosan mosolyogva sétált el mellettem Martina, miközben folyamatosan, szünet nélkül rebezgette hosszú, dús szempilláit, Tomi felé. Jaj. L

 

Szerencsére Tomi mintha észre se vette volna őt, felém nézett.

 

-          Mit veszel?- kérdezett engem.

 

-          Édességet és… öö légfrissítőt- mondtam kicsit zavarban, mivel folyamatosan bámultak engem- hát muszáj, mivel…

 

-          Ne is folytasd!- szólt közbe Martina- Tudjuk, hogy nem telik dezodorra!- láttam, ahogy kiül az arcára a gonosz mosolya, amint ezt kimondta. Sőt, még Tomi is vigyorgott egy picit. Én meg alig bírtam magamban tartani a könnyeimet. Jaj. L L

 

-          Nem igaz!- vágtam rá- ugyanis a fürdőbe kell, hogy ne legyen annyira büdös! És igen is van dezodorom! Ezek szerint nálatok nincs büdös?- kérdeztem mérgesen, és tudtam, hogy eddig tartott a bátorságom.

 

-          Nincs!- válaszolta. A boltban láttam, ahogy Martina próbálja elrejteni a légfrissítőt a kosarában. J Elég sokáig vásárolt, mi már kint vártuk, a bolt előtt.

 

-          Hé, jó ötlet volt a légfrissítő- mondta Tomi, miközben elővette a szatyrából, én meg elmosolyodtam- Ne is foglalkozz Martinával! Csak azt hiszi, hogy jól néz ki, és ezért megtehet mindent! Ez nem igaz! Te nála sokkal több és jobb vagy! – aszta! Nekem komolyan ezt mondta Tomi! Hűűűűű. J J És milyen helyes volt. J

 

-          Köszi-, mondtam mosolyogva. Ez volt életem eddigi legjobb napja! J

 

 

 

https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.Gg3GcpuNsPx3xo-wSLFjCwEsDh&w=288&h=212&c=7&qlt=90&o=4&pid=1.7

 

Aug 30

 

Sziasztok!

Íme a folytatás!

 

KEDD

 

Hát hogy milyen volt az éjszaka? Mi jól elvoltunk itt, hárman… de a fiúknál mi volt…

 

Milán kezdte az egészet, éjszaka, egy rózsaszín filctollal bajuszt rajzolt Zsoltinak, majd Balázsnak be fogkrémezte az arcát, Tomit pedig hajnalkor úgy keltette fel, hogy borotva habot nyomott a kezébe, majd megcsikizte egy tollal, mire ő össze kente az arcát a habbal. Persze Milán félhet is a ma estétől! J Ezt reggelinél mesélték el nekünk. Reggeli után neki is kezdtünk az öltözködésnek, a készülődésnek. Ugyanis bemehettünk a vízbe. Mi lányok (hárman) felfújtuk a Vizi matracot (jó nagy meló volt) meg a strandlabdát. Idő közben a fiúk már tíz perce a Balatonban voltak. Mikor kijöttünk a vízhez, mellettünk sétáltak el Annáék. Éppen sugdolóztak, valószínűleg rajtunk. Én a mintás, kedvenc fürdőruhámban sétáltam a vízhez. Mi Lizával elfoglaltunk két napágyat, mivel Lili már Krisztiánnal úszkált a vízben. J  Három méterrel arrébb a négy Menő lány csacsogott. Láttam, ahogy mutatják egymásnak a méregdrága, márkás bikinijüket.

 

-          Bemegyünk a vízbe?- kérdeztem Lizát.

 

-          Aha, jó ötlet- válaszolt, majd feltápászkodtunk és besétáltunk a vízbe. Épp akkor jött ki Tomi, legnagyobb csalódásomra. Épphogy csak össze találkozott a tekintetünk, mire én elvörösödtem, ő meg rám mosolygott. Hát igen irtó helyes volt. J Liza közben fürkészve nézett, mire végre észrevettem.

 

-          Mi volt ez?- kérdezte. Úgy látszik mindent látott.

 

-          Á… semmi- mondtam mosolyogva.

 

-          Csak nem tetszik?

 

-          Talán… Lehet- válaszoltam, majd gyorsan másik témára váltottam- behozzuk a matracokat?

 

-          Nem. Előtte ússzunk egy kicsit- mondta, de öt perc múlva még csak beszélgettünk a combig érő vízben. Nagy megkönnyebbülésemre Tomi vissza jött a vízbe.

 

-          Mi van, még csak itt tartotok?- kérdezte mosolyogva, majd hozzátette- Pedig Zsófi azt hittem, hogy jó úszó vagy!

 

-          Ja persze, csak bemelegítünk- motyogtam. Hűű. Tomi szerint jó úszó vagyok! J

 

-          Oké- mosolygott- akkor versenyezzünk egyet!

 

-          Ööö… Rendben- válaszoltam idegesen. – csak szólj, hogy mikor!

 

-          Oké- válaszolta, majd beúszott a fiúkhoz. Idő közben már derékig bent voltunk a vízben, majd vállig is. Lizával elkezdtünk bemelegíteni. Kiderült, hogy öten versenyzünk. Tomi, Balázs, Milán és mi Lizával. Zsolti indítja.

 

-          Mindenki kész van?- kérdezte Zsolti. Bólintottunk.

 

-          Oké. Akkor RAJT!- kiabálta. Mi hirtelen beindultunk, majd elkezdtem csapkodni a lábammal és láttam, hogy én vagyok az első. Hát igen. Én mindennap jártam edzésre. J

 

Félútnál kezdtem fáradni, ezért Tomi beelőzött, de nem tartott sokáig, mert ebből erőt gyűjtve vissza előztem! Majd én először elértem a bójáig! Én voltam az első, a második Tomi, a harmadik Balázs a negyedik Liza, az ötödik pedig Milán volt.

 

-          Nyertem!!- kiáltottam Tominak. Miközben a távolban álló Annáékat láttam, ahogy gúnyos mosollyal az arcukon figyelnek.

 

-          Igen! És mi jár a nyertesnek? Hát ez!- mondta, majd hirtelen felemelt engem, mint egy menyasszonyt. Majd bedobott a vízbe! J

 

-          Hé!- mondtam, majd jól lefröcsköltem őt. El sem hiszem, Tomi bedobott engem a vízbe!!! Időközben mindenki elkezdett fröcskölni, szóval jól elvoltunk.

 

 

Aug 29

Sziasztok!

Adok még időt a versenyhez!

Most pedidg egy történetem részleteivel állok elő.

Itt is van az első rész, amit ugyan a nemrég befejezett versenyre kezdtem el írni,

csak sajnos, lemaradtam róla. Így inkább kiteszem a saját blogomra! :)

 

                                                             Cukorborsó05       

 

                                                   Álom nyaralás

 

 

 

Nyár. Medence. Barátok. Szerelem. Buli. Nyár. Számomra ez a nyár. Végre vége a sulinak!!! Igen, én vagyok az a lány, aki az egész világnál jobban várta a nyári szünetet, és aki mindig tervezgetett és álmodozott. És az a lány és én vagyok, aki most a földön fekszik, a szobájában, hulla fáradtan, teljesen kimerülve, mert a hosszú utazás után végre hazaértem és örömmel gondolkodtam a történtekről. Hogy mi történt? Röviden és tömören: A nyári tábor.

 

 

 

                                                                Öt nappal ezelőtt

 

 

 

               HÉTFŐ

 

-          Jó, jó. Szia, anyu!- épp köszöntem el anyutól, aki még mindig nem akart elengedni.

 

-          Ne felejts majd este hívni!- kiabált anyu.

 

-          Oké – válaszoltam, majd gyorsan felszálltam a vonatra, mert szólt az osztályfőnököm, Miss. Clark.  Sietősen lehuppantam Liza mellé, aki foglalt nekem helyet. Ő a legjobb barátnőm. Mi kettesével ültünk le, mögöttünk négyen a fiúk: Balázs, Zsolti, Milán és Tomi. Mögöttük Zalán és Bence. Előttünk négyen a lányok: Martina, Emma, Anna és Kiara. Előttük pedig: Lili és Krisztián. Igen ez az osztályunk. Két perc múlva elindult a vonat és útban voltunk Fonyódra. Ez az osztálykirándulás egybekötve a nyári táborral.  Hat óra volt az odaút.  Szörnyen hosszú volt. Persze a többiek sem hagytak békén, ha nyugodtan olvasni akartam, Balázs folyton piszkált, meg szóval tartott, bökdösték a hátamat, ahogy Lizáét is. Martina és a többi lány folyton cukkoltak és kibeszéltek minket, direkt hangosan. L Néha hátra fordultam a fiúkhoz, hogy hagyják már abba, de nem nagyon tették. Előfordult, hogy csillapodtak a kedélyek, de az egész út szinte csak így telt el.

 

 

 

-          Végre megérkeztünk- mondtam hangosan.

 

 

 

-          Igen!- vágta rá Liza. Öt perc séta után elértük a tábort. Nem a legszebb, de van mini hűtőnk és ventillátorunk. J Szerencsére nem a MENŐ négyes bandájával kerültünk egy szobába, hanem így hárman: Lili, Liza és én. Elmondták a szabályokat is, majd kipakoltunk, berendezkedtünk. Tíz perccel később lementünk vacsorázni, ami rántotta volt. Elég rossz volt a színe, de valahogy magamba tömtem. Mivel későn értünk ide, már nem mehettünk be a Balatonba. L 

 

 

  !
Aug 29
Aug 26

Sziasztok ismét a versennyel jövök!

Mátol kezdve lehet a jelentkezőknek küldeni a képeket!

Valószínűleg lecsökkentem a három fordulót, de még gondolkozom.

Még holnap lehet jelentkezni, de utána már senkinek sem!!!!!

Az első forduló témája:

Egy lenyűgöző, érdekes, különleges képet kell elküldenetek nekem.

Persze a szabályokra vonatkozóan megfelelő képeket válaszatok majd!

Az e-mailem: mreka8@outlook.com

Elküldeni edigg van időtök az első forduló végéig: ( 2017. :D ) 08.29.

Ha kevés az idő, vagy valami más kérdésetek van, írjátok meg!!

 

 Sziasztok!

Aug 20

Sziasztok!!

Nos még mindig kitartóan várom a jelentkezőket a

fényképes versenyre. Tudom azt igértem , hogy lezárom a versenyt,

de mivel egy kicsit elkezdtünk gyarapodni, továbra is várakozok.

Szóval hajrá!!

Sziasztok!

Aug 17

 Sziasztok!

 Nem értem, miért nincs kedvetek a versenyhez?

 Nem kéne már csak pár jelentkező... :)

 Mi a gond a versennyel?

 

 

Aug 15

Sziasztok!

 Egy kicsit elkezdtünk gyarapodni, aminek nagyon örülök!

 Köszönöm a segítséget is !

 Ha szeretnétek jelentkezni, ( még van idő) akkor olvassátok el

 az előző bejegyzéseimet, amiben megtaláltok minden információt a versenyről.

 Viszont, ha bármi kérdésetek van, nyugodtan jelezzétek a kommentlapomon, vagy

 Ebneveldén levélben! Szintén így lehet jelentkezni a versenyre!!

 

 Várom a jelentkezőket!

 Sziasztok!

Aug 12

 Sziasztok !!!!

 Sajnos egy jó pár napig nem tudtam blogolni.

 De végre elhoztam nektek a játékszabályokat:

 

 1.Nem használhatsz Ebneveldés képeket,

 2.Nem másolhatsz egy másik versenyzőt, különben

   mind a ketten kiestek,

 3.Egy fordulóban egy versenyző csak

    egy képet küldhet el,

 4.A képen nem lehetnek gonosz, ilyesztő, undorító

    dolgok, tárgyak, szavak,

 5.Csak saját, vagy internetről, vagy esetleg 

    könyvből szerzett képeket küldhettek.

 

 Ennyi lenne a szabályokból. Ha szeretnétek írhattok a képehez egy kis

 leírást, ami azért ne legyen túl hosszú :)

 Ha több jelentkezőnk lesz, majd megadom az e-mail címemet is.

 Ha viszont nem így lesz, akkor pár nam múlva TÉNYLEG lezárom a

 jelentkezést, és a versenynek befellegzett...

 

 Szóval várom a jelentkezőket, sok sikert!!

 Sziasztok!! :D

 

 

 

Aug 2

 Sziasztok!

 Sajnos eddig még csak egy jelntkezőnk van. :(

 De remélem hamarosan elegen lesztek.

 Ugyanis pár nap múlva le fogom zárni a jelentkezést.

 A jelentkezőket levélben, vagy kommentben várom!

 

 

 

Különleges képek XD :

 

 

 

https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.dvvVvhYaM1KbyEoHlcMMhwEsDf&w=225&h=169&c=7&qlt=90&o=4&dpr=1.25&pid=1.7

 

 

 

https://tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.n0eCGykdDdu_CrBhMfbdsgEsCo&w=300&h=168&c=7&qlt=90&o=4&dpr=1.25&pid=1.7

 

 

https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.QGJpvx1h5Bd_tIuL5WX08AEsCo&w=254&h=160&c=7&qlt=90&o=4&dpr=1.25&pid=1.7

 

!!sziasztok!!

 

 

Következő 10 bejegyzés