Aug 29

Sziasztok!

Adok még időt a versenyhez!

Most pedidg egy történetem részleteivel állok elő.

Itt is van az első rész, amit ugyan a nemrég befejezett versenyre kezdtem el írni,

csak sajnos, lemaradtam róla. Így inkább kiteszem a saját blogomra! :)

 

                                                             Cukorborsó05       

 

                                                   Álom nyaralás

 

 

 

Nyár. Medence. Barátok. Szerelem. Buli. Nyár. Számomra ez a nyár. Végre vége a sulinak!!! Igen, én vagyok az a lány, aki az egész világnál jobban várta a nyári szünetet, és aki mindig tervezgetett és álmodozott. És az a lány és én vagyok, aki most a földön fekszik, a szobájában, hulla fáradtan, teljesen kimerülve, mert a hosszú utazás után végre hazaértem és örömmel gondolkodtam a történtekről. Hogy mi történt? Röviden és tömören: A nyári tábor.

 

 

 

                                                                Öt nappal ezelőtt

 

 

 

               HÉTFŐ

 

-          Jó, jó. Szia, anyu!- épp köszöntem el anyutól, aki még mindig nem akart elengedni.

 

-          Ne felejts majd este hívni!- kiabált anyu.

 

-          Oké – válaszoltam, majd gyorsan felszálltam a vonatra, mert szólt az osztályfőnököm, Miss. Clark.  Sietősen lehuppantam Liza mellé, aki foglalt nekem helyet. Ő a legjobb barátnőm. Mi kettesével ültünk le, mögöttünk négyen a fiúk: Balázs, Zsolti, Milán és Tomi. Mögöttük Zalán és Bence. Előttünk négyen a lányok: Martina, Emma, Anna és Kiara. Előttük pedig: Lili és Krisztián. Igen ez az osztályunk. Két perc múlva elindult a vonat és útban voltunk Fonyódra. Ez az osztálykirándulás egybekötve a nyári táborral.  Hat óra volt az odaút.  Szörnyen hosszú volt. Persze a többiek sem hagytak békén, ha nyugodtan olvasni akartam, Balázs folyton piszkált, meg szóval tartott, bökdösték a hátamat, ahogy Lizáét is. Martina és a többi lány folyton cukkoltak és kibeszéltek minket, direkt hangosan. L Néha hátra fordultam a fiúkhoz, hogy hagyják már abba, de nem nagyon tették. Előfordult, hogy csillapodtak a kedélyek, de az egész út szinte csak így telt el.

 

 

 

-          Végre megérkeztünk- mondtam hangosan.

 

 

 

-          Igen!- vágta rá Liza. Öt perc séta után elértük a tábort. Nem a legszebb, de van mini hűtőnk és ventillátorunk. J Szerencsére nem a MENŐ négyes bandájával kerültünk egy szobába, hanem így hárman: Lili, Liza és én. Elmondták a szabályokat is, majd kipakoltunk, berendezkedtünk. Tíz perccel később lementünk vacsorázni, ami rántotta volt. Elég rossz volt a színe, de valahogy magamba tömtem. Mivel későn értünk ide, már nem mehettünk be a Balatonba. L 

 

 

  • Ismeretlen -
    Jó lett. ;)
  • Ismeretlen -
    Nagyon jó :)
  • Ismeretlen -
    Köszi! :D
    <