Aug 30

 

Sziasztok!

Íme a folytatás!

 

KEDD

 

Hát hogy milyen volt az éjszaka? Mi jól elvoltunk itt, hárman… de a fiúknál mi volt…

 

Milán kezdte az egészet, éjszaka, egy rózsaszín filctollal bajuszt rajzolt Zsoltinak, majd Balázsnak be fogkrémezte az arcát, Tomit pedig hajnalkor úgy keltette fel, hogy borotva habot nyomott a kezébe, majd megcsikizte egy tollal, mire ő össze kente az arcát a habbal. Persze Milán félhet is a ma estétől! J Ezt reggelinél mesélték el nekünk. Reggeli után neki is kezdtünk az öltözködésnek, a készülődésnek. Ugyanis bemehettünk a vízbe. Mi lányok (hárman) felfújtuk a Vizi matracot (jó nagy meló volt) meg a strandlabdát. Idő közben a fiúk már tíz perce a Balatonban voltak. Mikor kijöttünk a vízhez, mellettünk sétáltak el Annáék. Éppen sugdolóztak, valószínűleg rajtunk. Én a mintás, kedvenc fürdőruhámban sétáltam a vízhez. Mi Lizával elfoglaltunk két napágyat, mivel Lili már Krisztiánnal úszkált a vízben. J  Három méterrel arrébb a négy Menő lány csacsogott. Láttam, ahogy mutatják egymásnak a méregdrága, márkás bikinijüket.

 

-          Bemegyünk a vízbe?- kérdeztem Lizát.

 

-          Aha, jó ötlet- válaszolt, majd feltápászkodtunk és besétáltunk a vízbe. Épp akkor jött ki Tomi, legnagyobb csalódásomra. Épphogy csak össze találkozott a tekintetünk, mire én elvörösödtem, ő meg rám mosolygott. Hát igen irtó helyes volt. J Liza közben fürkészve nézett, mire végre észrevettem.

 

-          Mi volt ez?- kérdezte. Úgy látszik mindent látott.

 

-          Á… semmi- mondtam mosolyogva.

 

-          Csak nem tetszik?

 

-          Talán… Lehet- válaszoltam, majd gyorsan másik témára váltottam- behozzuk a matracokat?

 

-          Nem. Előtte ússzunk egy kicsit- mondta, de öt perc múlva még csak beszélgettünk a combig érő vízben. Nagy megkönnyebbülésemre Tomi vissza jött a vízbe.

 

-          Mi van, még csak itt tartotok?- kérdezte mosolyogva, majd hozzátette- Pedig Zsófi azt hittem, hogy jó úszó vagy!

 

-          Ja persze, csak bemelegítünk- motyogtam. Hűű. Tomi szerint jó úszó vagyok! J

 

-          Oké- mosolygott- akkor versenyezzünk egyet!

 

-          Ööö… Rendben- válaszoltam idegesen. – csak szólj, hogy mikor!

 

-          Oké- válaszolta, majd beúszott a fiúkhoz. Idő közben már derékig bent voltunk a vízben, majd vállig is. Lizával elkezdtünk bemelegíteni. Kiderült, hogy öten versenyzünk. Tomi, Balázs, Milán és mi Lizával. Zsolti indítja.

 

-          Mindenki kész van?- kérdezte Zsolti. Bólintottunk.

 

-          Oké. Akkor RAJT!- kiabálta. Mi hirtelen beindultunk, majd elkezdtem csapkodni a lábammal és láttam, hogy én vagyok az első. Hát igen. Én mindennap jártam edzésre. J

 

Félútnál kezdtem fáradni, ezért Tomi beelőzött, de nem tartott sokáig, mert ebből erőt gyűjtve vissza előztem! Majd én először elértem a bójáig! Én voltam az első, a második Tomi, a harmadik Balázs a negyedik Liza, az ötödik pedig Milán volt.

 

-          Nyertem!!- kiáltottam Tominak. Miközben a távolban álló Annáékat láttam, ahogy gúnyos mosollyal az arcukon figyelnek.

 

-          Igen! És mi jár a nyertesnek? Hát ez!- mondta, majd hirtelen felemelt engem, mint egy menyasszonyt. Majd bedobott a vízbe! J

 

-          Hé!- mondtam, majd jól lefröcsköltem őt. El sem hiszem, Tomi bedobott engem a vízbe!!! Időközben mindenki elkezdett fröcskölni, szóval jól elvoltunk.