2017. február 17, 17:24:40

~Life Hackek~

Sziasztok^.^ Igen, tudom, rég volt DIY, de nem jön az ihlet... :,,,D De nem is húzom az időt, mert hoztam nektek pár life hacket (trükköt, praktikát) amik megkönnyithetik az életeteket. (a helyesirásért bocsi de a billyentyűzetemen csak rövid i van...)

Na de nem húzom... Jöjjenek a life hackek!

 

1) Tic tac

Gondolom nem jutott még eszedbe, hogy vajon miért van egy kis "félkör" a a tic tac "fedőjén". A válasz nagyon egyszerű. Ha veled is előfordult már az, hogy egy, esetleg két tic tacot szerettél volna enni, de mikor a kezedbe öntötted, minimum 8 darab ömlött a tenyeredbe, akkor ez az ötlet neked is segitségedre lesz.

Képtalálat a következőre: „tic tac life hack”

A dolgod mindössze annyi, hogy a dobozt vizszintesen tartsd, egy kicsit döntsd meg, majd mikor kinyitod, a tic tac az előbb emitett "félkörben" lesz, igy nem kell szenvedned azzal, hogy a felesleg darabokat visszaszenvedd a dobozba.

 

2) Az megvan, mikor kéne egy kis ragasztó, de "órákig" kell keresned, hogy hol az eleje, majd ha meg is találtad, szenvedhetsz azzal is, hogy felkinlódd a helyéről a ragasztódarabot? Itt a megoldás!

Képtalálat a következőre: „tape roll life hack”

Nem kell mást tenned, mint egy gémkapcsot helyezned a ragasztószalag végére használatkor, és következőnek, mikor ragasztót használsz, nem lesz nehéz dolgod.

 

3) Hányszor forult elő, hogy válogatnod kellett, hogy melyik is a lakás, vagy a kapukulcs? Ha sokszor, akkor ez az ötlet neked való.

Képtalálat a következőre: „key life hacks”

A dolgod az, hogy körömlakkal fesd ki a kulcsok tetejét, a szinek alapján könnyen megjegyzed majd hogy melyik kulcs hova tartozik.

 

Ezek lettek volna a life hackek, tudom nem nagy dobás és nem épp összetartozó témák, de remélem azért tudtam kicsit segiteni. Ez egy kis bemelegités volt life hackekből, ha tetszett és szeretnél még ilyet, ird meg commentben! ^.^

 

XxMilla

Tagek:
2017. február 17, 17:27:41
a 3-as nagyon jó sokszor eltévesztem én is XD

2017. február 17, 20:11:39
Szuper tippek :) És még hasznosak is.

2017. február 17, 21:42:57
hida: Örülök hogy segithettem :)

2017. február 17, 21:43:21
Directioner.15: Köszi<3