2017. december 16, 19:28:32

~Kérdezz-felelek (válaszok)~

Sziasztok^^ A héten kitettem egy bejegyzést, amiben arra kértelek titeket, hogy kérdezzetek tőlem. Érkezett pár kérdés, ezeket pedig most fogom megválaszolni. Kezdjünk bele!
1.) Mi a kedvenc dalod, filmed?
A kedvenc dalom mindig változó. Jelenleg azok a zenék, amiket nagyon szeretek a következők: Miss You-Louis Tomlinson, Kesha-Learn To Let Go, Luis Fonsi ft. Demi Lovato-Échame La Culpa, James Arthur-Sun Comes Up, Post Malone ft. 21 Savage-Rockstar.
Kedvenc filmem pedig nincs különösebben, de szeretem a Szemfényvesztők első részét és a Mentőexpedíciót.
2.) Van háziállatod?
Van egy aranyszőrű angol cocker spánielem, akit Kókusznak hívnak, és 6 éves <3
3.) Mi a kedvenc állatod, kutyafajtád?
Nincs kedvenc állatom (én most jövök rá, hogy ezek alapján nekem szinte semmiből nincs kedvencem), de ha kutyák és macskák között kell választani, egyértelműen kutyapárti vagyok. Kedvenc kutyafajtám sincs (milyen meglepő), hiszen attól függetlenül, hogy spánielem van, átlagban az ilyen fajta kutyák könnyen megkergülnek. Hatalmas szerencsénk van, hogy Kókusz egy kivételes kutyus, ugyanis nagyon okos, értelmes és rendkívül nyugodt. Ha nektek van akár jó, akár rossz tapasztalatotok spánielekkel, azt írjátok meg nekem commentben!
4.) Ki a kedvenc énekesed?
Végre egy kérdés ahol azt tudom mondani, hogy van kedvencem. Nem is egy. Elsősorban Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan és Liam Payne, akiket szólókarrierjük előtt is imádtam. Örök kedvencem még Bruno Mars akit kiskorom óta szeretek. Rajtuk kívül Ed Sheeran zenéit szeretem nagyon. 

5.) Ismered a Queen együttest?
Erről nem tudok túl sokat írni, ismerem őket de soha nem hallgattam a zenéiket.

6.) Mit gondolsz a homo-/biszexuálisakról?
Ez egy elég kifejtős téma. Én egyáltalán nem ítélem el őket. Kifejezetten zavar, ha valaki szidja őket, hiszen az nem az ő életük és semmi beleszólásuk nincs. Persze mindenkinek a saját döntése, hogy erről mit gondolnak, de szerintem borzasztó dolog azért lebecsülni, szidni, bántani másokat, mert nem pont olyanok mint mi. 

7.) Milyen gyakran fested a körmöd?
Körömerősítő mindig van rajta, és régen szinte minden héten ki volt feste, mostanában azonban nagyon ritkán.

8.) Milyen zenéket szeretsz?
Szinte minden fajta zenét szeretek. Nem igazán szeretem a rockot, illetve a magyar zenét. A régi magyar dalok jók, és ha szól a rádióban nem kapcsolom el. De a mostani magyar zenék, legyen az akármilyem  fajta, siralmasak (gondolok itt pl. Hiro zenéire). Persze nincs azzal bajom, ha valaki szereti.
Egyébként leginkább a popzenét kedvelem, es a rap-et. 

9.) Mit olvastál utoljára?
Legutóbb Leiner Laura Ég Veled című könyvét olvastam, amit mindenkinek ajánlok, eddig ez tetszett a legjobban az összes könyve közül és izgatottam várom a folytatást.
Ennyi lett volna, remélem ezzel kicsit többet is megtudtatok rólam azon felül, hogy szeretem a Do It Yourself dolgokat. Ha szeretnétek ilyesmi bejegyzést a jövőben is, írjátok meg commentben!
XxMilla
Tagek:
2017. december 16, 19:37:53
Jó lett! És az lenne a kérdésem, hogy akkor végre jössz?

2017. december 16, 19:40:08
Kornel02: Köszii:) És megyek:,,D

2017. december 17, 15:23:37
Szupeer :333

2017. december 17, 17:24:59
Luja4: Köszönöm^^