2018. május 6, 17:22:31

~Kérzdezz-felelek #2 (válaszok)~

Sziasztok! A decemberi kérdezz-felelek alapján az előző bejegyzésemben azt ígértem, hogy az összes kérdést megvászolom. De arra egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyi kérdést fogtok feltenni. Számomra hihetetlen mennyiségű kérdés érkezett, és köszönöm mindenkinek, aki időt szánt erre! De így sajnos kénytelen voltam selejtezni egy kicsit. Tíz kérdést választottam ki, amit meg fogok válaszolni. Ha van rá igény, akkor a jövőhét folyamán még pár kérdésre választ adok, illetve ha valami kérdésetek van, amire mindenképp szeretnétek tudni a választ, akkor a commentben megírhatjátok. De nem beszélek többet, vágjunk bele!

 

1.) Milyen sorozatokat nézel?

Régebben a Pretty Little Liars volt a kedvenc sorozatom, most viszont abszolút rá vagyok kattanva a Riverdale-re (Ha te is nézed a Riverdale-t, írd meg nekem a kedvenc szereplődet!)

Ezen kívül a 13 Reasons Why tetszett nagyon, és nagyon kíváncsi vagyok a 2. évadra.

 

2.) Mit szeretnél csinálni az idei nyáron?

Elég sok tervem van erre a nyárra. Azt mondjuk hozzátenném, hogy az összes nyaramat hatalmas tervekkel kezdem, aztán június végén már semmit nem tudok csinálni. Idén viszont szeretném kihasználni a szünidőt, sok időt tölteni a családommal és a barátaimmal, és szeretnék kipipálni jó pár pontot a még nem létező bakancslistámon is.

 

3.) Láttad a Titanic-ot?

Ezt a kérdést azért választottam be, mert az emberek általában meglepődnek a válaszomon. Nem láttam még, és hogy őszinte legyek, nem is tervezem megnézni. Valahogy én azokat a filmeket, amik már-már alapműveltségnek számítanak, még nem láttam.

 

4.)Mit gondolsz azokról a férfiakról akik csak "játszadoznak" egy lánnyal?

Teljes mértékben elítélem. Más emberek érzéseivel szórakozni nem hasznos időtöltés. Ha valaki mellett megállapodsz, akkor tarts ki mellette, vagy ha úgy gondolod, hogy ez nem fog menni, akkor bele se kezdj az egészbe. De úgy gondolom, hogy egy férfiakra és nőkre egyaránt vonatkozik.

 

5.) Szoktál egy minimálisan is sminkelni? Ha igen hogy? 

Fontos alkalmakkor szoktam (pl. nemrégiben volt a tablófotózás az iskolában), de akkor is nagyon kevés sminket használok. Kis alapozó, szempillaspirál, esetleg szájfény.

 

6.) Hobbid?

Kosárlabdázom 2. osztályos korom óta, amit sajnos eléggé elhanyagoltam ebben az évben. Szeretek rajzolni, illetve imádok zenét hallgatni, ha ez nevezhető hobbinak.

 

7.) Milyen személyiségű embereket szereted a legjobban?

Azt hiszem, nincs egy konkrét elképzelésem erről, de általánosságban olyan emberekkel tudok sokat beszélgetni, és jól érezni magam akikkel legalább egy közös témánk van. Viszont személy szerint nagyon szeretek vitázni. Ez néhányatoknak biztos elég érdekesen hangzik, de nem viccelek. Természetesen nem a veszekedésre gondolok, mikor az emberek ordibálnak és poharakat törnek. A vita, amiről beszélek, az két vagy több ember közötti eltérő nézetek megvitatása. Tehát szeretem az olyan embereket, akiknek megvan a véleménye a dolgokról, de meg tud hallgatni másokat, és intelligensen tud beszélni egy adott témáról, nem csak egy érvet ismételgetve. (Hűha, ennek a megfogalmazása után kicsit okosabbnak érzem magam :,,D)

 

8.) Szoknya vagy rövidnadrág?

Egyértelműen a rövidnadrág. Csak akkor veszem rá magam, hogy szoknyát válasszak nadrág helyett, amikor kötelező.

 

9.) Tél vagy nyár?

Ez az a két dolog, ami között soha nem fogok tudni dönteni. Imádom, ha havazik, és révén, hogy a karácsony a kedvenc ünnepem, a tél az egyik kedvenc évszakom. Ezen kívül nagyon szeretek a karácsonyi díszítéssel dekorált házak előtt elsétálni sötétedés után. De a nagy melegben jégkrémet enni a strandon, vagy egy tengerparton is csodás érzés. És nyáron sokkal több ideig van világos napközben, és nálam ez is nagyon jó pont.

 

10.) Szereted a horrort?

Nem, és bevallom, még soha nem néztem végig horrorfilmet. És ha már itt tartunk, szeretnék megkérni bárkit, aki szereti ez ilyen fajta filmeket, írja meg nekem, hogy miért szeret horrort nézni. Mert számomra mindig nagy rejtély volt, hogy valakit miért fog meg ez a műfaj, és szívesen elolvasnám erről a ti véleményeteket is.

 

Ennek a résznek is a végéhez értünk. Mégegyszer köszönöm a kérdéseket, és ne felejtsétek el, ha szeretnétek, hogy megválaszoljak még néhányat, írjátok meg commentben!

Tagek: