Jún 21

Tulajdonképpen semmi, de semmi ötletem sincs, hogy mit csináljak ezen a felületen. Eredetileg azzal az indokkal indítottam el, hogy amíg el nem készül a weboldalam, itt fogom közzétenni a kutyáim adatait, de mi mással is töltöttem volna a vizsgaidőszakot, mint pixelkutyák adatainak a tárolására szolgáló weboldal készítésévél?
Szeretném ezt a felületet megtartani valami olyasmire, ami a tenyészetemhez köthető, úgyhogy azon gondolkodtam, hogy ha időm és kedvem lesz, írok ide híreket, esetleg egy kis ismertetőt az almokról, vagy fogalmam sincs. De amíg pontosan kitalálom, íme egy kis ízelítő:

A tenyésztést már régóta űzöm az oldalon, végül 2020 tavaszán kötöttem ki ezen a fiókomon, mint shiba inu tenyésztő. Mára már négy almom van, és még jön a többi, így ezekről mesélek egy kicsit. 

Az első alom az A/1 alom volt, logikusan. Első generációs alom, a szülők pedig a vörös Pumpkin S. Latte, CHCH címmel rendelkezik, illetve a fekete tricolor Plague of Blossom, szintén CHCH szuka. Ez az alom volt eddig a legnépesebb a maga 6 kölykével: Alice, Ayla, Almond, Anna, Artyom és Alex. Alice, a fekete tricolor szuka maradt nálam, ő jelenleg versenyzik és tenyésztési célra is használom. A többi kölyök tenyésztő társaimhoz, illetve baráthoz, hobbikutyáshoz került. 

Ezt az almot nem sokkal később követte a B/1 alom, szintén ugyanettől a párosítástól, ezúttal 4 kicsi született: Bonnie, Bella, Bit és Bean. A szintén fekete tricolor Bonnie maradt nálam, nővérét, Alicet fogja követni, mint show- és tenyész kutya. Bean tenyésztőhöz került, míg Bella foglalás alatt áll. Bit elvihető, szabad kan kölyök. 

C/1 alom a napokban érkezett,  0. generációs szülőktől: JCh Wu Han (fekete tricolor) és MultiJCh Sakura Mochi (vörös). Három kölyök született: Cider, Candy és Citrom. Utóbbi kölyök, a vörös Citrom tenyésztésben marad, illetve versenyezni fog, Cider egy tenyésztő társamhoz került, Candy pedig jelenleg foglalható, 1. generációs szuka kölyök. 

Végül, a negyedik alom, a D/1 is mostanában érkezett, egy nappal a C/1 alom után. Szülők: MultiJCh Beeba (vörös) és EKC JCh Big Bad Wolf (szezám). Bigby az egyik büszkeségem, mivel elsőként ért el EKC JCh címet, ami junior kategóriában a legmagasabb kiadható EKC cím. Két kicsi született az alomba, a vörös Dante, és a szezám Dino. Mindketten nálam maradnak, és remélhetőleg az apjuk nyomdokaiba lépnek. 

Még a napokban két shiba alom érkezik, illetve június 19-én hivatalosan is felvettem a tenyésztésbe a mopszokat, Antares kennelnévvel. Nemsokára készül az ő weblapjuk is, de már az 5605. körre 1. generációs mopsz almot várok, így van lehetőségetek előjegyezni :) 

Végezetül pedig, remélem nem nagyon untattalak titeket. Kutyakérés esetén kérlek, olvasd el a feltételeimet (weboldalon és adatlapon is megtalálható). Köszönöm szépen!