Júl 8

Az 5605. körben megszületett az Antares Pugs Mopsz Tenyészet első, azaz A/1 alma, három kölyökkel, ebből egy kan és két szuka. Minden kicsi bézs színű, szüleikhez hasonlóan. A kan kölyök, Asura, marad a tenyészetben, a két szuka pedig, Artemis és Astaroth, ők egy-egy tenyésztő társamhoz kerülnek.
Egy kis érdekesség, hogy mindegyik mopsz alomnak fogok kitalálni egy témát, ami alapján kapják a nevüket a bele születő kölykök, természetesen az EKC névadási szabályát betartva. Az A/1 alom témája a "Gods and Goddesses", azaz "Istenek és Istennők". Artemist talán nem kell magyaráznom, Astaroth egy démon, a Pokol egyik hercegnője, Asura pedig a Soul Eater c. anime egyik szereplője, akit démonistenként emlegetnek. Nyilván szubjektív, hogy kinek mit jelent, az isten szó, én csak próbáltam más nézőpontot is bevonni :) 
A következő alom pár hét múlva érkezik, ha minden igaz, akkor Black Paper Moon × Resonance párosításból. Nekik a nevüket a Soul Eater c. anime openingjei ihlették, így az almuk témája is a Soul Eater lesz, szerencsére vannak B betűs karakterek (Blair, BlackStar, BlackDragon (=Ragnarok/Picurka), BlackClown).