Júl 26

Mint kitalálhattad a címből is, ismételten almok jönnek a tenyészetbe az 5640. körben (mához 10 napra), jelen esetben két shiba inu alomról van szó, mindkettő első generációs.

Az első alom, a J/1 sorszámot viseli, szülei pedig a vörös színű MultiJCH címmel rendelkező Beeba, illetve az EKC JCH címet viselő szezám színű Big Bad Wolf, aki a büszkeségem, hiszen a tenyészetben elsőként ő szerezte meg az EKC JCh címet, ami junior kategóriában a legmagasabb EKC által kapható cím.

A másik alom pedig értelem szerűen K/1 sorszámú, szülei JCh Co Wid (szezám) és MultiJCH Hanami (vörös).

Mindkét alomban vörös, illetve szezám színű kiskutyákra kell számítani, bár valószínűleg a vörösök lesznek túlsúlyban, hiszen a szezám egy ritka szín, de a vörös kicsik hordozni fogják a szezám szín génjeit. Előjegyzést fölveszek, aki az alom születéséig foglal, az választhat nevet a kicsinek, csak olyan betűvel kezdődjön a név, amilyen alomból foglal, illetve ne legyen hosszabb 8 karakternél!

További terveim közt szerepel, hogy Bigby (Big Bad Wolf) kutyámat megtartom és fedeztetésre ajánlom fel, Beeba és Hanami nyugdíjba vonul, Co Wid és Wu Han párostól pedig le fogok hozni egy Karantén/2020 almot, úgy készüljetek! :) /Saját ötlet, másolást nem kérek, köszi.