Júl 27

Kicsit kezdem égőnek érezni, hogy velem van tele a Blog, bocsi ezért, nekem viszont tök jó időelütés így az unalmas órákban.
A napokban k a gazdi tett fel nekem pár kérdést, most ezekre válaszolnék :)

Az első kérdés arra vonatkozott, hogy mit szeretek a legjobban a világon? A válaszom:
Akit a világon a legjobban szeretek, az a barátnőm, de mivel tárgyra/forgalomra kérdeztél rá, így azt írom, hogy amit a legjobban szeretek, az a hűség, őszinteség, és a tisztelet :)

A második, hogy van-e állatom, és ha igen, hogy hívják őt/őket?
Két cicám volt, Rozsdi, a vörös félperzsa kandúr, illetve Cirmi, a cirmos-tarka kandúr. Ők sajnos meghaltak, és mai napig tart a gyász, viszont útközben egy cirmos teknőctarka (cirmos alap, vörös foltok) kiscica is az életembe pottyant, őt Mogyinak hívják. Elég kalandos útja volt, de nem igazán tartozik ide, viszont ha esetleg érdekel valakit, egy másik posztban szívesen mesélek róla :) Emellett barátnőm cicáját is nagyon szeretem (bár nem tekintem sajátnak), őt Manónak hívják, illetve "otthon" anyáméknál van egy tricolor csivava is, Saci.

És végül, 10-es skálán mennyire utálom azokat az embereket, akik a nyilvánosság előtt mutogatják a gyereküket?
10-es skálán 10000000. Viccet félre téve, én elhiszem, hogy az ilyen emberek nagyon büszkék a gyerekükre, viszont iszonyatosan irritáló, mikor felmegyek Facebookra, és minden második poszt, ami velem szembejön, az az, hogy "XY áldottnak érzi magát *párjának a neve* társaságában" és feltesz 666 képet a gyerekéről. Arról nem is beszélve, hogy mennyi mentálisan elba.... elbaltázott ember van a világon, köztük rengeteg pedofil is (nem akarok politizálni, de gondoljunk csak a perui magyar nagykövet bortányára), és ami egyszer felkerült a netre, az sose jön le :) Az meg már csak hab a tortán, hogy cikibbnél cikibb képeket tesznek ki a gyerekről, aztán ha a gyerek nagyobb lesz, cikizni fogják az osztálytársak azért, mert a szülei milyen cringe képeket tettek ki róla (láttam olyat is, hogy meztelen volt a gyerek), a gyereknek nyilván esik ez rosszul, aztán ha szól a szüleinek, meg még ők lesznek felháborodva, hogy "de hát az emlék", meg egyéb ilyen hülyeségek. Nekem is van a családomban olyan, aki a gyerekéről ilyen képeket tett ki. A másik kedvencem, mikor az én korosztályom (20-21 évesek) már el vannak jegyezve, meg gyereket is szültek, stb. és ezzel villognak, aztán rendesen már én érzem magam rosszul, hogy nem szülök be 20 évesen :'D Persze, biztos jó nekik, bár a legtöbb ilyen gyerek azért születik, mert a szülők szülei már unokázni akarnak, a nő pedig beadja a derekát, holott azt sem tudja, mire vállalkozik, nem élte még ki magát, de a húszas éveit a gyereke fogja lekötni és pont az ilyenek nagy része lesz kapuzárási pánikos 40 évesen. Van egy olyan érzésem, hogy én is csak azért születtem meg, mert nagyanyám unokázni akart lol.

Ha esetleg valaki kíváncsi még valamire, ennél, vagy az eredeti posztnál nyugodtan felteheti a kérdését, csak ne legyen személyes, és +18-as, vagy hasonlók.