Aug 15

Mint tudjátok, abbahagytam a tenyésztést, magántenyészetként folytatom tovább. De ez nem teljesen igaz. Price fiókomra átköltöztettem egy mopsz tenyészpáromat, így az Antares Pugs Mopsz Tenyészet működik, de "energiatakarékos" módon, természetesen foglalhatók lesznek kölykök, bár nem hiszem, de rajtam, és az egyetlen előjegyzőmön kívül kéne bárkinek is, de ha mégis, akkor írjatok bátran.

Emellett, belekezdtem a fentebbi fiókomon egyfajta hobbitenyészetbe (Dricc's Pack), több okból is. Lazábbak a feltételek, de a kutyák származását igazolom, így tenyésztésbe vehetők. Jelenleg szürke-vörös alaszkai malamut almot várok, később huskykkal, staffikkal, amerikai bulldogokkal is szeretnék foglalkozni, de ez természetes még a jövő zenéje. Nyugodtan foglalhattok onnan is kiskutyát, az 5660. körre várom az első malamut almot.

Illetve, folytatom a kutyamentést is, legutóbb három, vörös malamut szukát hoztam ki az Árvaházból, rossz körülmények közül. Ők rehab után természetesen befogadhatók lesznek, de foglalni már most is szabad. (Price fiókomon megtekinthetők.)