2017. július 6, 15:56:20

Kira Hachiko #2

Császtok lúzerek!

   Már meséltem nektek erről a pimasz lányról. Ne higyétek el,hogy ő milyen jó kislány. A szülei tolvajok. Igen,jól olvassátok,tolvajok. És Kira csak a középpontba akar lenni, ezért mindig kommentel olyan blogok alá akik bénábbak nála. Pedig senki sem bénább nála. A kobrával jobban össze lehet barátkozni,mint vele. Ő nem veszi észre,hogy pont olyan,mint az elmebajosok,inkább másokra fogja. Ebből lehet következtetni,hogy ő egy hazug kis köcsög. 

 

 Ne aggódjatok, lesz még több rész is. :)

2017. július 6, 13:17:53

Helló

Császtok köcsögök!

 Csak tisztázzunk valamit. Privát levelet fogadok el csak. És ha nem érdekel vagy sértegetni mer valaki akkor annak nem válaszolok,sőt törlöm a levelet azonnal. És akkárki is akar engem tiltani csak nyugodtan,mert ha letel az idő, akkor is visszajövök, és én leszarom, hogy azt kéritek tőlem,hogy ne káromkodjak, én  akkor is káromkodni fogok, és nekem senki se mondja meg,hogy mit mondjak, nekem senki se mondja meg itt,hogy hogyan viselkedjek,mert ezen senki nem fog változtatni.

2017. június 22, 19:55:05

Vigyázat!!! Fertőző!!!

Szasztok!

  Tájékoztatni szeretélek benneteket,hogy van egy felhasználó: Kira Hachiko,aki FERTŐZŐ!!!

 

Legyetek óvatosak ezzel a kölyökkel!

 

Szép Napot!

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2017. június 19, 16:37:49

Unatkozom

Császtok köcsögök!

   Írjatok már nekem. Unatkozom.

2017. június 3, 13:22:11

Gimis történet #1

Sziasztok!

Itt van az első történetem. Remélem tetszeni fog. :) Mivel az egyik kommentelő azt kérte,hogy legyen gimis történet, nekem rögtön az SzJG jutott eszembe,ezért szeretném Virág szempontjából leírni.

 

   Apu vett nekem egy üres könyvet, és azt mondta,hogy írjam le a gondolataimat. De én nem akarom. Amikor voltam a gólya táborban,nem is ismertem senkit. :( Nem. Egyedül voltam. Néha-néha odajöttek hozzám páran és csúfoltak a hajviseletem, meg a ruhám miatt. Nem akarom vagdosni magam. Anyám és apám elváltak. Ez engem megviselt,de nagyon. Nem is szólok mindenkihez. Ha csúfolnak, mindig kimegyek a mellékhelységbe és ott kisírom magam. De ez a gimi megváltoztatta valamennyire az életemet. Talán. Az évnyitón megismerkedtem egy lánnyal,aki kedvesnek tűnik. Reninek hívják. Olyan szerencsés. Neki még együtt vannak a szülei. Nekem meg itt kell élnem ebbe a világba. Van egy másik lány is az osztályunkban,valamilyen Kinga, ha jól emlékszem. Ő olyan komolynak tűnik,  A rajzon kívül nem szeretek semmi mást csak gépezni. Meg zenét hallgatni. Szerencse,mert Reni áthív szinte mindig pizsi partizni, és az anyukája is tökre kedves. Nem vagyok az a beszélős tipus,úgyhogy most befejezem a naplóírást.

 

 

2017. február 27, 19:59:15

Űrlányka, Vigyázat!

Sziasztok!

 

Ahogy a címben is látjátok erről a lányról lenne szó. Tudom,hogy már sokan szembesületek ezzel a csávóval,de egyszerűen nem tudom megállni,hogy leírjam. Szóval a lényegre török.Első sorban arról szeretnék írni/beszélni,hoyg ez a kis nyomorúlt nem tud helyesen írni. Sokan ajánlották neki a helyesírási szótárat,de mégsem veszi a kezdébe. (Lehet,hogy én sem vagyok jó benne,de mégis jobb vagyok nála.)Második sorban más felhasználókat sérteget és nem tudja leállítani magát. Hiába mondja neki,hogy milyen szánalmas meg hülye, és ő pedig a magasból tesz rá. De szó szerint. A harmadik sorban ( még nem tudjátok) levelezésbe kerületm vele. És érdeklődik,hogy miért akkarok én öngyilkos lenni. Erre meg azt mondtam neki,hogy semmi köze,mert ha elmondanám, akkor feltenné az internetre. Lehet,hogy páran biztosan kíváncsiak vagytok rá,de ez egy személyes ügy és ezt annak lehet elmondani,akinek akarja. Visszatérve a témához azt mondta,hogy igenis köze van hozzá. Űrlányka mondog neked valamit amit jó lenne megjegyezned: Hagy engem békén,hoyg neked mennyi közöd van,mert ha hiszed, ha nem hűlye kis szánalmas rasszista vagy. 

2017. február 21, 18:12:27

Élet #3

Uálatos életet mindenkinek. Nem tehetek róla.