2020. november 15, 22:30:29

[img] segítség

Az évek alatt sok olyan emberrel találkoztam már, akik nem tudnák, hogy hogyan kell használni az [img][/img] dolgot. (Érdekesség: az "img" az image rövidítése ami magyarul a képet jelenti)

 

Szóval, hogyan is kell ezt használni? Roppant egyszerű. Keresd ki az internetről azt a képet, amit be akarsz szúrni majd jobb klikkel nyomj rá és válaszd a "képcím másolása" gombot. 

képernyőfelvétel (176).png

Mikor ezzel megvagy menj az adatlapodra vagy a levelezőbe és csak annyi lesz a dolgod, hogy a két img közé beírd a képcímet. pl: [img]https://m.blog.hu/sm/smaragdanimesarkany/image/mv5bodgymtrlndmtytq5z

i00nmuxltg0mmitotuzogi4mtbjmwvkxkeyxkfqcgdeqxvynjc3ote4nzk_v1.jpg[/img]

 

Megjegyzés: Itt a blogon nem fog látszani! Ha a blogra akarsz képet feltölteni,(1.) akkor mentsd le a képet, majd menj a "fileok kezelése" gombra és töltsd fel az adott képet. Majd itt a tartalomnál a felső sávban látni fogsz egy kis képet amin egy fa van. Ha arra rányomsz, menj a képlistára, válaszd ki a kép nevét majd nyomj a "beszúr" gombra :)

 (2.) Ha nem akarsz itt a feltöltésekkel vacakolni, akkor menj fel egy oldalra (pl.: Imgur, Pinterest), töltsd fel a képet, majd annak a linkjét másold ki. Nyomj a fa képre, majd a "Kép URL"be illeszd be a linket és voilá készen is vagy. Bár ez szerintem kicsit húzósabb, mert nem mindig jeleníti meg a képet.

 

Oké, de hogyan tudok saját képet feltölteni, pl ahol könnyen el lehet engem érni?

 

Sima liba ez is. Szerkeszd meg a képedet (pl.: egy instagram logó majd mellette szép és olvasható betűkkel kiírva @-cal a felhasználó neved), majd töltsd fel valahova a képet, másold ki a képcímét és írd azt a címet a [img][/img] közé, és már meg is vagy!

Viszont jó tanács, ne add meg senkinek a jelszavadat, telefonszámodat, vagy a többi ilyesmit. Tudod, sose tudhatjuk hogy kik vannak a profilok mögött!!

 

Remélem tudtam  segíteni, ha van még amit nem tudtok itt kezelni, írjatok rám majd csinálok arról is egy kis bejegyzést! :D 

Tagek:
2020. november 16, 12:37:30
végre egy bejegyzés ami hasznos is ezen az oldalon c: ^^

2020. november 16, 15:20:18
@moonlight, köszönöm szépen, igyekezek minél több ilyen bejegyzést csinálni ^^

2020. november 16, 21:06:39
Köszi ez sokaknak jól jön OwO

2020. november 16, 22:15:43
@Chanton, nagyon remélem hogy tényleg jól fog jönni sokaknak ^^