2021. március 13, 16:14:45

Bejelentés!

Sziasztok!

Sajnos mostanában nincs annyi időm itt az Ebneveldén,így a sok-sok kutyust szeretném olyan gazdignak elajándékozni akik törödnek is velük. Sajnálom,hogy így alakult a helyzet, de itt kell hagynom az oldalt. Kérem Privát üzenetben érdeklődjenek a gazdik.

 

Köszönöm.

2020. november 30, 09:13:13

Kölykök

Sziasztok!

 

Eladóvá vált pár kicsi kutyus,ahogy így jön a téli szünet nem biztos,hogy lesz rá időm őket felügyelni. Akit érdekel írjon privátban. Törzskönyvük nincsen.

 

Grét

2020. november 17, 15:04:27

Blog bejegyzések

Sziasztok!

Egyre több helyen olvasom,hogy észre vették,hogy a blog bejegyzések nem annyira aktívak,mint régen. Az a régen nem tudom,hogy mennyire régen van,hiszen én még csak az idei évben léptem fel az Ebnveledére,de annyi tapasztalatom van,hogy amióta aktív vagyok ezen a felületen tényleg nem pörög annyira,mint vártam/ képzeltem. Így arra gondoltam,hogy hozzá járulnék ahoz,hogy feldobjam ezt az unalmas felületet. Jelenleg azon agyalok,hogy az ősidőkből vannak történeteim/ verseim amiket szívesen megosztanék veletek,meg így,hogy távoktatásra lettem ítélve, több időm van ha nem is verseket írni (pár éve már felhagytam ezzel),de történteket írni. Ha nem tetszik az ötlet, kérlek osszátok meg a gondolaitokat a komment szekcióba, ha nem vagy annyira bátor,hogy ott kifejtsd, privátban is szeretettel fogadom az ötleteket. Napi,heti naplóbejegyzéseket nem fogtok ezentúl látni tőlem, mert egyrészt nem nagyon izgalmasak így a napjaim, másrészt nem szeretnék olyan blogot vezetni,mint Blogunk-nak van,aki minden unalmas infót megoszt magáról, stb., stb... Remélem ezt megértitek. :)

Mihamarabb jelentkezem.

Addig is Csodálatos Napot Mindenkinek!

Grét

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2020. november 12, 15:51:25

Ne az árvaházba

Sziasztok!

 

Ezentúl örökbe fogadok kutyusokat,aki akarja folytatom kutyusának gondoskodását, ha már az illetőnek nincs sok szabadideje. Ezenkívűl az árvaházból fogadok örökbe kutyusokat. Kérlek benneteket, ne kerüljenek oda.

Kérlek ha küldesz kutyát/kutyákat,privátban írj nekem

 

Köszönöm!

2020. június 22, 10:16:00

Szerepjáték

Kedveseim!

 

Kérlek Titeket,hogy ne kérdezzétek tőlem,hogy akarok-e szerepjátékozni. Egyszer-kétszer próbáltam már,de soha sem tetszett. Nekem nem megy. És nem is akarom,hogy menjen. Sajnálom. De tényleg nem szeretem,hogy állandóan jönnek a privát levelek,hogy akarok-e szrepezni. Mindig is elutasítottam. Nincs róla rossz véleményem,jó játék lehet,de én nem tudom élvezni.

 

További szép Napot!

Grét

2020. április 27, 11:39:07

2020.04.27. Hétfő

Sziasztok!

Igazából nem tudom,hogy most miről írjak. Szombat óta nem voltam fent az ebneveldén. Kicsit sok tanulni valóm volt. De mégsincsenek számon kérések. Nálunk... Így nem tudok annyira javítani. Jobban szerettem bejárni sulbia,mert ott magyaráztak is. Most meg csak küldik,hogy tessék basszus,old meg. Aztán magasról tesznek rá,hogy mennyire érted. Csak néhány tanárommal van online órám. És van amikor egy halommal küldik,van amikor csak 1-2 tantárgyból.Nektek ebből nincs elegetek? A haverjaimmal is már régen hülyültem. Még akkor amikor bejártunk. Most meg csak az megy,hogy ezt meg azt nem értem,és hogy ő ezt érti-e és eltudja-e nekem magyarázni. Nem tudom... Meg jópár tantárgyból iszonyatosan le vagyunk maradva és főleg azokból amik érettségi tantárgyak... Kész röhej... De a jó benne,hogy van időm amit magamra tudok fordítani, iszonyatosan szeretek deszkázni,filmet nézni, és olvasni.

Ti hogy vagytok ezzel az egész járvánnal? Hs szívesen megosztanátok velem/egymással,akkor irány a komment szekcíó vagy privátban is megírhatjátok.

Szép Napot Drágáim! Vigyázzatok magatokra és egymásra! Puszi!

2020. április 24, 09:10:45

Bemutatkozás Karantén idején :(/:)

Sziasztok! :)

 

Ahogy a címből láthatjátok, új vagyok itt. Még igazából nem tudom,hogy a blogom miről szóljon.Mit szólnátok ha a történeteimet vagy/és a napomat osztanám meg veletk? Amit tudni kell rólam:

Nem vagyok túl magas csaj,de alacsony sem mondható, a koromhoz képest inkább alacsonyabb.

Nagyon szeretek olvasni.

Kedvenc zeném a Hardcore (ami azt hiszem az elektronikus zene családját erősíti)

Sajnos nincs házi állatom, régebben a cicákat nagyon szerettem, de mostmár a kutyákat ugyanúgy szeretem.

Nagyon szeretek gördeszkázni.

 

Ha bármilyen ötletetek van a blogomhoz vagy megjegyzés,nyugodtan írjátok meg a komment szekcióba. Ha valamilyen egyéb kérdésetek lenne,akkor nyugodtan írhattok privátban. Puszi Mindenkinek és Szép Napot!  <3