Sziasztok. c: A legtöbb ember az étkezésben kihagyja a reggelit. Hisz az a legfontodósabb táplálkozásunk. Mert ettől kapunk a napra energiát. És ma hoztam nektek 3 reggelit, ami szerintem nagyon laktató, gyors, egyszerű!

 

1. gyümölcstál

 

Elöszőr vegyünk elő egy mély tálat, és vágjunk bele gyümölcsöket ízlés szerint. Nem muszáj annyit felszeletelni hogy az egész tálat beterítse, hanem amennyit meg tudsz enni. Utánna ha szertnél tehetsz rá tejszín habot, csokidarabokat vagy amit épp találsz. (Nem kötelező!)

 

2. Avokádós piritós

 

Egy kenyérre lesz szükségünk, amit piritógépel megpirítunk. Amíg pirul a kenyér, addig azavokádó belsejére lesz szükségünk. (Ha van bolti avokádó krém, akkor azt is haználhatod!)  Azt egy kanállal késsel teljesen mindegy, ki vesszük a krémet. Ha már "kiugrott" a kenyér akkor rákenem. Lehet akár hozzá felvágni paradicsomot, paprikát vagy  épp amit szeretünk. :)

 

3. gyümölcsös süti

 

elöszőr egy zapehelyt beleszórok egy tálkába, utánna minire felaprított gyümölcsöket, vizet és csokidarabokat. (nem muszáj) és ezeket összekeverem. Mikor már  nyúlós akkor jó a mi kis sütink. Utánna kis karikákat formálunk belőle és betesszük a sütőbe. Ha aranybarna akkor jó.

 

Ezek lettek volna. Remélem tetszettek, ha igen írjátok meg commentben! Jó étvágyat. :)

Tagek: