2017. augusztus 30, 10:02:22

2. rész

Kapcsolódó kép

 

Felkelltem, le mentem a konyhába, és ettem egy kis narancsot és hozzá vizet. Miközbe majszolgattam, elolvastam az időjárási - jelentést hogy mit vegyek ma fel. 22°C fok volt, szóval kikészítettem egy farmert egyegyszerű fekete pólóval és egy pulóverrel. Gyorsan megmostam a fogam és lefüröttem. Összepakoltam minden egyebet ami kell. Kulcs, könyvek tollak és stb.. Mikor már éreztem hogy véghez vittem minden feladatot, indulás elött elolvastam még a hütőn lévő kis cetlit, amit anyu írt nekem. Mikor elolvastam, kimentem az ajtón, és mentem a buszhoz. A kártyát már ki is akartam volna készíteni de rájöttem hogy az a szobámba maradt. Gyorsan befutottam, és felszaladtam a szobámba és megkerestem a kártyát. Nagy nehezen megtaláltam, és mikor kijöttem az ajtón, meg is jött a busz. Gyorsan leültem és valami háttérzenét beraktam, és fülhallgatóval hallgattam. Mikor megjöttünk, bementem a gimibe és leültem a padra. Matek óra volt ma az első óra. A tanár bejött és köszönt.

- Sziasztok gyerekek! - Köszönt a tanár.

- Jóreggelt!

- Gyerekek, lesz majd itt ebben a gimnáziumban matematika verseny. - Mondta és elő is vette a jegyzetelőt. - Nos kik lesznek azok?

Én inkább kihagyom, mert egyrész úgy se én nyernék, másrész meg amúgy se vagyok olyan nagy matek zseni. Mikor kicsengettek, Lementem a  büfébe és egy kalácsot vettem egy gyümölcsturmixal. Miközben eszegettem, hozzámjött Emily hogy beszélgessünk.

- Szia milyen a könyv?

- Hello! Fantasztikus! Tetszik!  - Feleltem mosolyogva. 

- Van ma időd átmenni hozzám? - Kérdezte mosolyogva.

- Áhh nem érek rá. Tanulnom kell! - Mondtam szomorúan. - Neked is azt kéne. Így elrontod a dolgozatot.

- Várjál milyen mikor? Hol? - Kérdezte összezavarodottan.

- Kémia, itt és 13. - án írjuk. - Feleltem.

Emily teljesen ledöbbent.

- Jaj ne kiváncsi leszek hogy egy sík hülye tanár milyen lesz doga írás közbe. - Mondta.

- Ugye nem fogsz puskázni? - Kérdeztem.

- Nem. - Mondta és elhúzott. 

A második óra elmaradt, és így nekünk több ideig lehetett szünetelni. Egyszercsak a tűzriasztó megszólalt, és mindenki kifutott az iskolából. Mkor mindenki kinvolt, rájöttünk hogy valaki poénból megnyomta és hát.. Nem lett túl szerencsés mert az igazgatóhoz vitték. 4 - kor hazamentem mert sokáig kellett tanulnom. Hazaértem, és ettem egy kis krumplis tésztát, és este kilencig olvastam.  Hamar el is nyomott az álom. 

 

 

Tagek: -
2017. augusztus 30, 10:42:00
Imádom *_* <3

2017. augusztus 30, 10:47:17
Köszi. :)