2017. augusztus 30, 12:39:37

3. rész

 

 

Reggel van, szombat. Ezaz! Végre itthon lehetek és relaxálhatok! Erre vártam egész héten! Anyu apu Londonban van valami dologért. Nem nagyon tudom miért de nem is érdekel. Általában ilyenkor a tinédzserek bulit szoktak csinálni, de én úgy is lebuknék. Inkább reggeliztem egy almát és ittam hozzá egy  pohár narancslevet. Utána fogmosás, fürdés volt. Egy hófehér hosszú ujjú felsőbe belebújtam, egy  szürke kardigánnal és egy fekete cicanadrággal.  Mostanság azt vettem észre hogy most nézem a tévét. Eddig mindig is kerültem a tévés dolgokat, de bezzeg  most egy érdekes valóság - showba cseppentem bele amit furcsa de imádok! Egésznap tudnám nézni de az nem egészséges. Miután a shownak vége lett, kimentem a teraszra hogy a cicákat a kutyákat megetessem. Utána elolvastam anyunak a cetlijét, és pont rajta volt a etetés szóval azt már pipálhatom is ki. Délben elmentema közeli kis boltba hogy vegyek egy ilyen "Fast box" nevezetű gyorskaját ami 2 perc és kész van. Vettem magamnak egy négysajtos pennát a bátyámnak egy lasagnet és a húgomnak egy másik márkából egy olaszos paradicsomlevest, mert  a húgom nem eszik ilyeneket. Még vettem magamnak gyorsan elkészíthető kockalevest. Én voltam az aki a családra vigyázott szóval nekem kellett mindent elintéznem. Ki is hívtam a tesóimat kajálni.

- Skacok gyertek enni! - Kiáltottam.

Ki is jöttek és mindannyian megkajáltunk. Jólakottan mentünk vissza a dolgunkra. Gyorsan megcsináltam a hajam. Hagytam hogy a válamra omoljon és kész is lett. Gyorsan beraktam a mosásba a dolgaimat meg a család szennyesét, és mentem a következő dolgot megcsinálni. Gyorsan Rendet raktam a szobámban, és a többieket is megkértem hogy segítsenek annyival hogy a saját szobájukba is varázsoljanak rendet. Mikor már az ágyamat is megcsináltam, elmosogattam, kiteregettem, és a könyvespolcaimat is megcsináltam. Leporoltam őket, és szép rendesen visszaraktam őket abc sorrendbe. Mikor megoldottam ezt is, fáradtan ledöltem az ágyamba és néztem tovább ezt a valóság - showt. El is aludtam egyszercsak a bátyám pofozgálására ébrettem fel. 

- Amyyyyyyyy! 

- Őm Alex, mondd.

- Elmegyek pár haverral találkozni. 1 perc és visszajövök. - Mondta és a rendben szavamra ki is húzott a szobámból.

Ahogy igérte vissza is jött. Én gyorsan megcsináltam a vacsorát és az uzsonnát. Az uzsonna, egy saját amerikai csokisüti  volt. A vacsora pedig tükörtojás volt. Nem tudtam olyan nagy vacsorát csinálni, de ízlett a többieknek. Még raktam hozzá paprikát és virsli szemeket. Kihívtam mindenkit enni. Mikor végeztünk, elmentem aludni.

Azt álmodtam, hogy valaki visz engem valahova... De nagyon élethű volt..

FOLYTATJUK...

Tagek:
2017. augusztus 30, 12:42:57
Nagyon jó :D

2017. augusztus 30, 13:12:46
Köszönöm. :)