2017. szeptember 10, 09:13:22

A legjobb élményem - Wellhello live

Sziasztok! Egy átlagos reggelen fellkelltem, erre csörög a telefonom, keresztanyukám hív hogy nyert egy wellhello live-ra páros belépőjegyet, és kérdezte hogy el szeretnék e menni vele. Hát természetes hogy igent mondtam  hiszen imádom a Wellhellot... A pénteki napomat nagyon feldobta és senki se tudta elrontani. Izgatott voltam egész nap.  Csak erről tudtam beszélni, és csak azt vártam hogy szombat este legyen.

 

Anyukámék olyan kedvesek voltak hogy elvittek minket a Budapest Parkba, és kiraktak minket. Mikor ott voltunk, a jegypénztárnál beálltunk a sorba, ki kérni a jegyünket. Amikor megkaptuk, már indultunk is a parkba. Mikor beléptünk, még átnéztek minket hogy van - e nálunk valami dolog. Mikor ezzel is végeztünk, körbenéztük a helyet, és gyorsan vettünk egy vodka narancsot és  egy fél literes kólát. Mikor elkezdődött a koncert akkor elöszőr a kivetítőről néztük a filmjüket, (videójáték szerű volt) és mindenki nagyon nevetett mert tényleg vicces volt. 

 

Képtalálat a következőre: „budapest park”

 

 

mikor a bevezetőnek vége lett, egy daruszerűségen jöttek a színpadra egy sárkányos dologal, (A fogalmazásom nagyon tökéletes.) és  a Sokszor volt már így jött amit szeretek nagyon! Mikor vége lett, eljött a Retúrjegy ami az eltünt gyermekek világnapjára készült, és az emlékükre bekapcsoltuk a vakukat. Mindenki énekelt, és hát most hogy ezt írom, nagyon fáj a torkom de naaaaagyon szóval nem túl jóérzés de azért megérte. A fények, a hang, a tüzijáték csodálatos volt, és tényleg pár videót láttam és teljesen olyan amilyen a videóban. Mikor eljött a legkedvencebb számom, a #SOHAVÉGETNEMÉRŐS  akkor szétüvöltöttem magam. Nagyon csodálatos egy élmény volt, széttáncolltuk a lábunkat, nagyon sokszor voltak vicces dolgok is stb.. 

 

 

 

Amikor már vége volt, gyorsan kimentünk a helyről, de elöszőr vettünk egy pólót, és egy #Elnök feliratú kulcstartót, és indultunk ki. Mikor anyuék megjöttek beültünk a kocsiba és elmentünk gyorsan még mekizni. Mikor hazaértünk,  lefeküdtünk aludni. Szerintem megérte elmenni.

 

 

Ide lerakok nektek pár videót hogy lássátok milyen is volt. :)

 

WELLHELLO - "A HENTESÉK" (BUDAPEST PARK AFTERMOVIE)

WELLHELLO - 3. ELNÖKI TELTHÁZ A BUDAPEST PARKBAN

WELLHELLO - VISSZA A JÖVŐBE (LIVE)

WELLHELLO @ BUDAPEST PARK - OFFICIAL AFTERMOVIE

WELLHELLO - FEEL VIDEO @ BUDAPEST PARK

 

 

 

Tagek:
2017. szeptember 10, 12:07:11
Jó lett :) én js voltam már Wellhello koncerten, de azt tavaly :)

2017. szeptember 10, 12:08:23
Az jó. Ez a koncert teljesen király volt! Ha érdekel téged a Budapest Park Facebook oldalán megtudod nézni az egész koncertet! ;)