folti egy átlagos eb

Itt egy átlagos keverékkel ismerkedhetsz meg

Sok szolgáltatás

Nézzél rá a bemutatkozó szövegemre ott rengeteg minden érdekeset találhatsz. Sok szolgáltatás van. Nameg sok elvihető tanult kutya.

Folti ma közel három métert ugrott. Ez a saját maga másfélszerese. Egyik magas nyúlházunkat ugrotta átt. Ami háromszög alakú.

Egyszere csak egyet írok majd komentbe megírhatod hogy még mire vagy kiváncsi.

 

Egy új kunszt elsajátítása hoszú idő.A tanulás azzal kezdődik hogy a kutyát rávezetjük a gyakorlatra.Pl A hempergésnél a kutyát a hátára fektetjük és a jutit elhúzuk az egyik irányba. A kutya az oldalára fordul ha elhúzuk a jutit a másik irányba a kutya utána fordul. Ha ez már jól megy akkor egyre kevésbé kell a kezünk mozgásával rávezetni. Aztán hozá csatolhatjuk a kézjelet és a vezényszót

Hirdetés

Az ebneveldében kiskutyáim fognak születni csomó fajtából ha érdekel írj levelet, és én bővebben leírm válaszban

Mit kap enni  és hogyan?

 

Folti este szokott enni kapni mikor a többi állatunk is. A kaja az nálunk egy érdekes téma mivel a két kutya mást kap és más időpontban. ( Molly a házban kell hogy kapja az ételt, és először a kerti állatok kapnak.) Először kiöntjük folti táljába az ennivalót majd leültetem és addig nem mehet oda amíg nem mondom hogy tied. Ilyenkor Molly megkisérli hogy lopjon pár falatot de Foltinak elég csak ránéznie és Molly ott is hadja.

 

 

Folti leírása.

 

 

Folti olyan mint a beagle bickolor csak kicsit nagyobb és karcsúbb atlétikusabb.Hátán a szőr kicsit keményebb mint a többi részen és már meg is van őszülve. Szeme szine sötét barna.

 

 

Szereti e a vizet?

 

 

Foltinak kifejezetten víziszonya van, és mivel ő Molly példaképe ezért Molly is fél a víztől. De Molly kezd rájönni hogy ő labrador aki úszásra született.

 

 

A séta

 

 

Folti póráz nélkül nyugodtan sétál a lábam mellett.

 

 

Kezdjük a jó hírrel

 

Egyik nap voltunk a nagymarosi nyaralónkon és egy régi lyukas bicikligumiból meg egy rakás rúdból csináltam Foltinak egy agality pályát és ugyan régen gyakorolt de iszonyatosan ügyes volt. Nameg Molly folyamatosan arra sündörgött és nem hagyta koncentrálni. Mollyval nem szabad ugrálni mert vakvezető lesz belőle.

 

Arosz hír

 

Hát Foltit is utoléri a kor. Szegény csak közelről hall mostmár. Így figyelni kell rá . De még ugyanolyan atlétikus okos és akár meg is vakulhat ő az én kutyám és kitartok mellete.

most rólam

állataim

 

nyulak     Rozi Miska Kópé Pikachue

baronfik    tyúkok kacsák

tengerimalacok     Jojó Csoki szelíd Kuglóf snikers oreó Kócos Borzi Lotte Luise

kutyák    Molly Folti

 

imádok       rajzolni sportolni állataimat tanítani

utálom a matekot

 

Álmom egy tanya lovakkal

 

 

 

Folti kalandjai

Foltiról szeretnék elmesélni pár érdekes történetet. A kedvencem az amikor elvittük sétálni és jött a többi kutyás a közelből. Ott voltak Folti legjobb barátai és anyit játsottak hogy csak na.               A következő történet bizonyítja Folti hűségét. Mikor mentünk a dunához fürdeni Folti nem volt hajlandó bejönni a vízbe hanem felült egy kidőlt fára és végig ott ült nem ment el szaglászni.(Amit imád)                                                              

Csak anyi hogy nyugodtan kérjetek kiskutyát a ebneveldében. De ebből ne csináljatok rendszert

Folti az illatos úti kutya telepről került hozzánk. 2 éves volt. Az elején csak volt nem nagyon tanítottunk neki semmit. De ahogy nőttem egyre jobban belemerültem a kutyák képzésébe és mára folti már póráz nélkül sétál a lábam mellet.

Folti adatai

neme: kan

született:2008 körül

Legjobb barátjai :Molly és Csini

 

Következő 10 bejegyzés