2018. február 19, 16:00:06

Egy újabb uncsi nap

Heló! Nos lehet most kár írnom, mivel semmi ötletem, de nem akartam nem írni. Nagyon köszönöm azt a kettő kedves kommentet az előző blogolásomban. Nem hittem, hogy lesz komment, de köszönöm. Nem tudom az emberek mit várnak el egy blogban. De akkor megpróbálom. Nos ma az ofő bejelentette, hogy megérkeztek ma valahova a jelentkezési lapok. Nagyon várom már, hogy kiderüljön felvettek-e vagy sem. De drukkoljatok srácok! Aztán ma az ofő elindított egy szavazást, hogy hova menjünk majd kirándulni. Két választási lehetőség volt. A strandra menjünk reggel kilenckor vagy nem tudom mikor. Biciklivel vagy dottoval(az egy kis vonat) és majd nem tudom mikor, de később átmennénk egy vendéglőbe enni. Vacsorázni. Aztán a második lehetőség az volt, hogy egy pecatanyára mennénk ki ahol nincs semmi. Itt először néztem, hogy akkor mit akar ott csinálni úgy, hogy egy éjszakás lenne. De csak a pecatanyás lenne egy éjszakás. A strandos nem. Na szóval, mint kiderült, ha a pecásat választjuk, akkor nekünk kell főzni, esetleg sütni és egész nap játszottunk volna. Társas játék,számháború(én nem igazán tudom miaz vagy, hogy, hogy kell játszani)meg ilyesmik. A következő óránk tesi volt, és ott az öltözőben mi lányok úgymond megbeszéltük, hogy akkor a strand. Eleve májusban mennénk és akkor meg meleg lesz. De melegben meg nem nagyon van kedve az embernek rohangálni. Így a strand. A tanárral ledumáltuk. Az osztályból két fiú akarta a tanyásat. De le lettek szavazva. Viszont vennem kell majd egy fürdőruhát. Csak nem tudom, hogy milyet, mert ha bikinit vennék, arra nem vagyok annyira nagyon vékony, mint a filmekben. De az egybe  fürdőruha meg kicsit gyerekes. Erről szeretném kikérni a véleményeteket. Viszont én a bolond fejemmel már rég a nyárnál tartok, meg még ki tudja hol. És annyira szeretném sokáig írni a blogot. De ne szaladjunk vagy ne szaladjak ennyire előre. És momentán itt írok, holott boltba kéne mennem és egy tényleg kevés fizikát és matekot kéne tanulnom. De télleg kevés van mindkettőből, de nem vagyok képes megtanulni. Mert lusta vagyok. Nos attól tartok, hogy mennem kell. Sziasztok kis emberkék! :)

2018. február 19, 16:12:17
Nos,én úgy gondolom,hogy ne törődj azzal,milyen az alakod vagy azzal,hogy ki mit mondd. Én sem vagyok az a nagyon sovány,mint amennyire szeretném,de mikor a barátokkal vagyok nem is érdekel. (bár ők azt mondják sovány vagyok,de kit érdekel). Szóval nyugodtan öltözz úgy,ahogy szeretnél és jobban érzed magad. Szerintem pedig az egybe fürdőruha sem annyira gyerekes,ha találsz valami szépet,akkor az meg főképp nem az. Éééés nekem matekből,kémiából,vallásból és még románból is kéne tanulnom,szóval ki

2018. február 19, 19:40:17
Szia!
Nagyon szimpatikus vagy, mert őszintén beszélsz! Én se vagyok egy vékony.. De szerint em az egybe fürdőruha is tud nőies lenni!
Meg vannak ilyen különrészesek is, de a fölsője olyan mint egy póló! Én ezt választottam, és mivel a legnagyobb baj a hasam, de ebbe a fürdőruciba, nem volt olyan feltűnő!

2018. február 21, 18:51:49
Szia. Először is ne legyen baj ha nem vagy vékony. Sőt! Örülj neki! Én olyan vagyok mint egy fogpiszkáló nagyon rossz. Inkább lennék olyan mint te, mert borzalmasan nézek ki és az a baj, hogy nem tudok hízni :( Amúgy én szombaton fogok szóbelizni szóval drukkol :D Én is nyolcadikos vagyok.