2018. február 22, 19:36:02

Barátok

Heló! Köszönöm a kommentet! Szóval ma arra gondoltam bemutatom nektek a barátaim. De először. Eléggé rossz idő van itt ahol élek. Vagyis ebben az országban. Vagy na városban. Nálatok milyen az idő?

Akkor kezdjük. 

1. Andrea: A teljes nevét nem írom le. Tehát. Andi az én testvéremként szeretett barátnőm. Ettől függetlenül nem jelenti, hogy nem szoktunk veszekedni. Volt  mikor nem beszéltünk 1-2 napig. De olyan is volt sajnos, hogy felajánlottam, hogy ne beszéljünk egy hétig. Ez azért volt, mert alig beszéltünk, hiányzott, de  megváltozott és nem ugyanaz az Andi volt. Szerencsére nem engedte, hogy ez legyen. Így ma ugyanolyan barátok vagyunk. Nem titok, hogy ő már kilencedikes és Félegyházán tanul. Ahogy az sem titok már, hogy én is abba a suliba megyek. Andit a legjobban talán a mindig energikus szóval és a szép szóval illetném. Nagyon vicces, kedves és nagyon szép is. Hosszú hullámos barna haj, vékony és jó testalkat. Nem sok a közös bennünk. De így vagyunk barátok. Pasik terén különbözünk ami jó, mert csak ritkán van, hogy ugyanaz tetszen mindkettőnknek. Andival sok vicces emlékünk van. Példát nem írok, mert írhatnék, de hosszú és le kéne részletesen írnom, hogy miért történt és az fárasztó meg ez legyen a mi titkunk. 

2. Amanda: Az osztályban ő a legjobb barátom. Andival ellentétben vele nagyon sok közös van bennünk. Meg előfordul az is elég sokszor, hogy ugyanannyi hibánk van egy feladatban esetleg az is, hogy ugyanazok. Amanda nem jó kommunikációban. Csak írásban. Nem tud nagyon barátkozni. Inkább magába fordul, minthogy mással beszélgessen, de ha valaki megismeri és a barátja lesz, akkor Amanda nagyon vicces, néha bunkó, de ezt el kell viselni és próbálkozik. Van amit még mindig titkol előlem, de megértem. Az is nagy dolog, hogy a barátjának tekint. És az is látszik Amandán, hogy próbálkozik barátkozni. Vagy érdeklődni. Amióta vele barátkozom azóta pozitív iráníba fejlődik. Nyíltabb is. De sajnos ott van egy másik lány. Sajnos a másik lány egyfojtában Amandán lóg, az őtanácsát kéri mindenben és folyton ölelgeti meg úgy bánik vele, mint egy kis gyerekkel. Én vele ellentétben néha bunkó vagyok Amandával, mert nem akarom, hogy azt higyje, hogy én is körül fogom ugrálni. A barátom és szeretem is a magam modján, de attól nem fogok körülötte ugrálni. 

Ők ketten az igazi barátaim. A többiek csak barátok akik úgyis elmennek. Ők ketten azok akiket hiszem, hogy sokáig együtt leszünk. Viszont amit sajnálok, hogy Amanda és Andi utálják egymást, mert utálják egymást. Szóval azért utálják egymást, mert a másik utálja. Furák, de nem is baj, hogy nem szeretik egymást. Ők az én egymást utáló barátaim. Mára ennyi. Sziasztok.

2018. február 24, 17:08:08
Jó lett :) Nálunk most süt a nap.