Szerelemből bánatba(1.rész) - Málnás pite
Márc 10

Nos hát felkeltem reggel. Én éreztem hogy ez a nap nem lesz a legjobb. Egész este nem bírtam aludni csak pár órát. Kimentem elszürcsölgettem a kávémat,majd elmentem öltözni. Felvettem egy fekete pólót,egy fehér térdnél kivágott nadrágot,a kedvenc bÅ‘rdzsekimet,illetve a rövidszárú fekete Convers cipÅ‘met. Lementem a nappaliba,hogy várjam Scott-ot,mert egy suliba járunk,csak Å‘ felettem jár egy évvel. Mindig jön értem kocsival,hogy ne kelljen buszoznom. Nagyon is törÅ‘dik velem. Amikor leértem a húgom,Elena,lent ült a konyhában és természetesen sikerült összevesznünk.

-Hallod add már ide a telefonodat,meg szeretném nézni mert lehet én is ilyet fogok kapni.-mondta Elena.

-Rendben.-Oda adtam neki,mert most hadd nézze meg.

Azzal a lendülettel bele is ejtette a reggelijébe.

-Basszus figyelj már jobban,ne mondd hogy ezt nem direkt csináltad!-Üvöltöttem vele.

-Hát bocsika,de elhiheted hogy nem direkt volt.-Nézett gúnyos mosollyal.

Valahogy sose jöttünk ki teljesen jól. Az én apukám meghalt az Å‘ anyukája pedig elvállt az apukájától,így anyával együtt van apukája. És hát ugye így csak féltesók vagyunk. Elena mindigis féltékeny volt rám,hogy Anyu ennyit törÅ‘dik velem,nem mintha apukája nem törÅ‘dne vele. Mindig keresztbe tesz nekem,illetve elrontja a dolgaim. Persze anyám elÅ‘tt meg teszi az ártatlant.Meg is érkezett viszont Scott,de láttam hogy az egyik bunkó haverja is ott ül. Természetesen nekem kellett hátra ülnöm.

-Szia Baba.-Köszöntött Scott.

-Sziasztok,akkor nekem hátra kell ülnöm?-Kérdeztem olyan hangsúllyal,hogy vegyék már észre magukat,de nem.

-Hát eléggé úgy tűnik,hogy elÅ‘l nincs helyed.-Megszólalt a bunkó haverja.

Legszívesebben megpofoztam volna,de nem. Inkább csöndben leültem a hátsó ülésre. Scott hozzám se szólt egészen a suliig,végig a haverjával beszélgetett,akit Tomy-nak hívnak.Beérve a suliba megkerestem Jess-t,hogy elújságoljam neki a reggel történteket,de láttam az arcán hogy neki is van mesélni valója.

  • Ismeretlen -
    Szia^^ szerintem folytasd,nekem tetszik c:
  • Ismeretlen -
    Jajj de aranyos vagy,örülök <3 Most így a szünetben lesz is folytatás ;) <