2019. február 17, 23:26:53

Pár random kérdés

   Amint látod, ez az első bejegyzésem ezen a blogon. Sosem vezettem blogot, bár mindig is szerettem volna. Most kedvet kaptam hozzá, szóval regisztráltam és készítettem egyet (tudom, nem kell tovább ragozni).


    Fogalmam sincs egyenlőre, hogy miről szóljon, de ha van valami ötletetek akkor szívesen fogadom a komment szekcióban.




× Hány éves leszel 3 év múlva?


19


× Jól tanulsz?


Fogjuk rá.


× Panelben vagy családi házban élsz?


Családi házban élek.


× Hol voltál utoljára?


Az Árkádban.


× Hol voltál 3 órával ezelőtt?


A szobámban, ahol most is vagyok.


× Milyen elektronikai cikkekkel vagy körülvéve?


Laptop, számítógép, telefon, tv, mp3, tablet (ha nem számoljuk bele a hűtőt, a sütőt, meg az egyéb dolgokat, akkor ennyi).


× Hordasz valamilyen ékszert?


Általában fülbevalót, a köldök és orr piercingemet és néha gyűrűt.


× Sminkeled magad?


Igen, sokszor, de nem fedi el a valóságot.


× Voltál már kirándulni a tengernél?


Igen, voltam párszor.


× Mekkora ágyad van? Mit tartalmaz?


Három ember pont elfér rajta. Mivel mindkét oldalán található éjjeliszekrény, nagyon nehéz bedugni a töltőt, ezért egy hosszabbító van az ágy és az egyik szekrény közt (pontosabban nem tudom leírni). 2 nagyobb párna és 3 kicsi, egy takaró és 5 emoji párna díszítés céljából (napközben egy nagy takarót teszek az összehajtott ágyneműre).


× Milyen a szobád? Mutasd be az utolsó porszemig!


Az utolsó porszemig nem tudom, ennyire pontos nem lesz, de igyekszem.

A szobám világos lilás rózsaszín színű. Ahogy belépsz az ajtón jobb kéz felől van a kapcsoló, nem sokkal mellette egy kisebb szekrény ami fölé fel van fúrva a tv-m (LG). A szekrény tetején van pár dísz, és egy kisebb doboz, amiben egy pár fülbevaló van. Ezzel szemben található egy nagy ruhásszekrény, aminek az egyik felén van egy tükör. A ruhásszekrényben vannak a ruháim (logic). A szekrény mellett van az íróasztalom, amin található a számítógépem (Apple). A monitor, a billentyűzet és az egér. Az íróasztalom fiókjaiban vannak az írószereim meg az ilyen cuccok, a tankönyveim és a füzeteim. Fölötte található egy polc (a falon), amin ékszerek vannak. Az asztal mellett, illetve félig mögött található a radiátorom, fölötte pedig az ablak. Ezekkel szemben helyezkedik el az ágyam, mellette a két éjjeliszekrény, amiken főleg a saját elektronikai cikkeimet (iPad, MacBook, iPhone 7plus) tárolom. Az ágyam fölött található 3 négyzet alakú polc, amiken helyet foglal pár dísz és pár parfüm. Az éjjeliszekrények fölött falilámpák lelhetőek fel. Az ajtóm fölött pedig ott díszeleg a nyarak megmentője (a légkondicionáló). Az ajtóm nem tudom pontosan, hogy milyen fából készüld, de világosbarna színű. Padló található a földön és nincs szőnyegem. Az ablakon van redőny, egy félig meddig áttetsző függöny és egy sötétítő függöny. Az ágyammal szemben álló falon pedig egy parafa tábla is fellelhető pár beleszúrkált képpel. A fal és a plafon közti szegély színes LED sorral van végigvezetve. Azt hiszem ennyi.


× Szereted még Kingát (mint barát)?


 Azok után, hogy az előző kérdést/kérést írtad, igazán fontolóra veszem XD (kétség kívül szeretem <3)


× Tudsz vezetni?


Nem igazán.


× Tusoló vagy fürdőkád?


Mindkettő.


× Hány wc van a lakásban?


2 XD


× Van barátod (kapcsolatban vagy)?


Nincs, nem vagyok.


    Eléggé hosszúra sikeredett az első bejegyzés. A barátaim küldték nekem ezeket a kérdéseket, én pedig válaszoltam. Most biztosan kialakult benned a vélemény, hogy mekkora arcom van és társai, de erre csak azt tudom mondani, hogy ne ítélj mielőtt megismersz.

    Ha van valami ötleted a bloggal kapcsolatban, akkor nyugodtan oszd meg azt velem!