Royal Canin kennel

sziaztok! ez egy kennel minden fajta kutyát örökbe fogadok! ha lesznek kölykök elvihetóek lesznek mindig! de ezek mindig kilesznek Írva!

A .............. Kennel ha marosan megnyit!

Amit tudni kell:

1. Cane Corso fajtával foglalkozik

2. Minőségi kiskutyák

3. Az almokat MINDIG ide fogom kiírni!

stb.

Elvihető fajtiszta,oltással ellátott Vadkacsavadász retriever kiskutyák! Törzskönyvel elvihetőek!! CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN ÉRDEKLŐDJ! KÖSZÖNÖM!  Egy gazdi Maximum 1-2 kutyust vihet el! Ha több kutyust viszel akkor csak azonos nemü kutyát adok!! És cseréről is szó lehet! Csak Máltai selyemkutyára cserélek!!!
Kanok: Red Junior_, Red Max_, Red War_, Red Warrior_, 
Szukák: Red Flower_, Red Money_, Red Smile_, Red Molly_, Red Katy_, 
Apjuk:  Red Aida

n_

2e1e3b3032c76fa824cfca1d8f878721.png

 

keresek kutyákat!!

Keresek a tenyészetbe Gordon Szettereket,Vadkacsavadász retrievereket,Máltai selyem kutyákat is! Szukákat kanokat vegyesen! 30. köröseket vagy annál idősebb kutyákat keresek!  AKINEK LENNE AZ ÍRJON!!

Hirdetés

Francia bulldog!

Sziaztok! Kialakult egy falka ami az enyém neve: Kennel Klubb! És szeretném ha sokan lennénk! Várunk tenyésztőket és kenneleket!! Nézd meg a falka adatlapját és ha úgylátod hogy te ide való vagy akkor írj nekem egy levelet! És 3 kérdésre is kell majd válaszolnod mielött belépsz!

sziaztok! aki irt nekem kért kiskutya miatt az irjon még egyszer mert megszülettek a kiskutyák! akit még esetleg érdekel minnél hamarabb irjon mert 2019.08.30.ig lehet nevet irni az az hogy te irod meg hogy mi legyen a neve! mert azután már én adod nekik nevet és azzal a névvel lesznek elvihetőek! törzskönyv nincs! a kiskutyák megkapják minnél előbb az 1 oltást! akiket érdekelnének a kiskutyák az nézze meg a profilomon a kiskutyákat és ott vannak legallul!

sziaztok! ma születtek dán gog kiskutyák akik azonnal elvihetőek! csak irjatok egy levelet hogy szuka legyen vagy kan! nevet nem én adokneki hanem te!!

Sziaztok! születni kiskutyák! AKIT ÉRDEKEL AZ IRJON ÜZENETET !!

és lesznek  INGYEN elvihetőek meg CSERÉRŐL IS LEHET SZÓ!!!!!!!!

 na ezek ingyenesek: Golden Retriever fajtiszta, Skót juhász fajtiszta, Rottweiler

és dalmata keverék, Drótszőrű Magyar Vizsla és Magyar Vizsla keverék, Svájci fehér juhászkutya és Szibériai Husky (fekete) keverék, Dán dog, Boxer, Fríz Vizsla, Abruzzói Juhászkutya és Afrikai oroszlánkutya keverék, Szibériai Husky (fekete) és Vadkacsavadász retriever keverék, Dalmata és Saarloosi Farkaskutya keverék. ezek ingyenesek!!!!

ezek amik aranycsontért lesznek: Groenendael és Gordon Szetter keverék, Cavalier king charles spániel fajtiszta, Szamojéd fajtiszta, Basenji és Finn Spicc keverék, Shetlandi Juhászkutya fajtiszta, Finn Lapphund fajtiszta, Finn Spicc fajtiszta, Labrador és Német vizsla keverék, Vadkacsavadász retriever fajtiszta, Németjuhász és Tervueren keverék, Dalmata (barna foltos) fjtiszta, Szibériai Husky (szürke) és Szibériai Husky (fekete) fajtiszta a szín nem számít, Orosz-európai Lajka és Skót juhász keverék, Shiba inu fajtiszta, Papillon és Yorkshire Terrier keverék. ennnyi! HA MEGSZÜLETNEK ÉS ELÉRIK A 20. KÖRT AKKOR ELADOM AZ ÁRVAHÁZNAK ŐKET! DE VÁROK EGY KÉT NAPOT!4 DE AKINEK KELL AZ INGYEN VIHETI AMI MEGMARADT!

 

 

kedvenc kutyáim

Kapcsolódó kép

 

Kapcsolódó képAMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER
Kapcsolódó képMOPS
Kapcsolódó képROTTWEILER
Képtalálat a következőre: „törpe spicc”TÖRPE SPICC
Képtalálat a következőre: „husky kölyök”
HUSKY
Kapcsolódó kép
ALASZKAI MALAMUT SZÜRKE
Képtalálat a következőre: „csivava kiskutya”
CSIVAVA
Képtalálat a következőre: „wolf spicc”
WOLF SPICC
Képtalálat a következőre: „angol bulldog”
ANGOL BULDOG
Kapcsolódó kép
DALMATA
Képtalálat a következőre: „doberman”
DOBERMAN
Képtalálat a következőre: „francia bulldog kölyök”FRANCIA BULLDOG
EZEK A KEDVENC KUTYÁIM!

Kis cukiságom!!

ksz5.jpg