2018. augusztus 31, 02:10:00

s c h o o l - e l s ő . r é s z

Az első résznek a témája: Első nap az iskolában...

 

elképzelés: kaptunk egy csomó új osztálytársat,két fiút,akik nagyon jól néznek ki és három lányt (szerintem nagyon jóba leszek velük). csodás napnak ígérkezik a mai,most köszöntenek minket,nagyon jó idő van. alig várom,hogy megkapjam a könyveim!

 

 

valóság: dögmeleg van,szerintem látszik is,hogy megizzadtam ebben a hülye fehér ingben! kaptunk két új osztálytársat,de mindkettő lány,már most utálom őket,hülye libáknak tűnnek. a nap a retinámat is kiégeti,nem beszélve arról,hogy éppen köszöntenek és ebben a melegben egy helyben kell állnom,össze fogok esni! vizet is elfelejtettem hozni,bakker!!

 

*

 

régen : a legszebb fehér ingem és szoknyám van rajtam,a tanítónéni meg is dícsérte,olyan boldog vagyok! most kaptuk ki a könyveket,alig várom,hogy anyuval elmenjünk huzatot venni rájuk! olyan izgatott vagyok! vajon,ha már holnapra befedem,akkor kapok egy piros pontot?

 

 

most: jézusom,ki nem szarja le,hogy inget kell felvenni? a fehér az fehér,mindegy hogy ing vagy polló! az ofő már meg is szólt,mert túl rövid a szoknyám,pedig tudom,hogy tetszik a kis perverznek. hülye pedofil. kikaptuk a könyveket,nem tudom, hogy fogom őket hazavinni,nagyon nehezek! még azért sem fogok rá huzatot húzni,hogy elszakadjanak,majd az ofő idegeskedjen miatta!!

 

*

 

1. embertípus : annyira boldog vagyok,hogy találkozhattam a rég nem látott osztálytársakkal!

 

2. embertípus : jézusom, az a hülye picsa már megint hozzám szólt. kicsaphatnák már ebből a hülye suliból.

 

3. embertípus : istenem...ma mindenki engem nézett a suliban...vajon miért? megakarnak enni? lehet,hogy ők igazából szőrnyek? holnap nem megyek be!!

 

4. embertípus :  az a #@*/^#*# tanár,esküszöm #*^*@^/& holnap,mert azt a #%*÷ dolgot nekem szánta,a kis #*@#% !!!

 

5. embertípus : megint hajnali 3-kor feküdtem le és....háhhh...egész végig ásítottam,mert .....háhh...mindjárt elalszom!

 

(Aki nem érti ezek milyen embertípusok,kommentben leírom!:) )

 

[ez úgy lesz,hogy mindig van egy téma (pl. mint most az első nap a suliban) és azt mind a három fajtából megírok (embertípusok,régen vs most, elképzelés vs valóság) ,szóval erre így számítsatok!:) ]

Tagek:
2018. augusztus 31, 07:50:12
XD jó lett, várom a folytatást!

2018. augusztus 31, 15:27:54
Én is várom c: <3