Aug 30

Sziasztok!

Dricc vagyok, egy másik fiókról, újra. Szabadidőmben egész sokat rajzolok, és van egy ezzel foglalkozó közösségi média oldalam, ahol közzétettem olyan rajzokat is, amik egy bizonyos lovas játék világához köthetőek. Ezekkel a rajzokkal belekezdtem egy úgymond RRP-be, ami Realistic RolePlayt jelent, annyi a lényege, hogy lerajzolunk egy jelenetet, majd ehhez írunk egy kisebb történetet. Én ezt angolul tettem meg, mivel követőim nagy része angol anyanyelvű, illetve mivel körülbelül 2 éve nem volt angolórám és nagyon kijöttem a nyelvből, szerettem volna gyakorolni is kicsit, bár pont ezen indok miatt elég egyszerűek a történetek, kicsit pár perces novella szerűek inkább.

Azon gondolkodtam, hogy itt, a Blogon is publikálnám ezeket a történeteket, természetesen magyarul, kicsit kibővítve. Nem kell hatalmas sztorira gondolni, csak annyi egyelőre, hogy a főszereplő lány fülét folyamatosan rágták azzal, hogy vegyen egy bizonyos fajtájú lovat, de ő eleinte nem akart, aztán megtalálta az új társát, akivel rengeteget edzettek, majd beneveztek egy versenyre, ahol mindenki lenézte őket a ló fajtája miatt.

Később vinnék bele ilyen titokzatos elemeket, esetleg szerelmi szálat is (akár LMBTQ+ >> beszólást nem kérek, nekem ez normális, ezzel tudok azonosulni, akinek meg nem tetszik, tovább lehet görgetni), de elsősorban nem a szerelmi szál a fontos, hanem a lány és lova közti szeretet, tisztelet és bizalom. Tényleg nem valami nagy durranás, de esetleg érdekelne itt még valakit az ilyen? A történethez készült rajzot természetesen beilleszteném ide is, minden részhez.