Nov 25

Bejegyzés ideje: 2018.11.25

Rexi bemutatása:

-Fajtája: Rexi alapvetően egy utcáról befogadott keverék kiskutya. 

-Története: Amikor hozzánk került kb. fel éves lehetett. Az oldalán található volt egy vérző lyuk. Mi arra mertünk következtetni, hogy valaki valamivel megszórhatta vagy pedig ő maga akadt fel valahova. Mikor ide került elsőnek a nagy kutyánkkal nem mertük össze engedni mivel a nagy kutyánk Bonifác sokáig egyedül volt. Rexi azon a héten 3 napig a pincében volt és ott ápoltuk a sebeit. Miután meg gyógyult fel merészkedett az udvarra. Kicsit félénken jött fel elsőnek de hamar megbarátkozott az udvarral és velünk is. Engem gazdájának maga választott. Velem töltötte ideje nagy részét. Ezek tán szépen egészen idáig éli békés életét.

-Mostani élete: Mióta nálunk van sok minden történt velünk. Ebből mesélek el párat. Egyszer még szeptember vége körül elszökött itthonról. Valószínüleg valamilyen kutyával össze verekedett és a hátsója felé és a hátán kutya harapások voltak. Amikor haza jöttem "széttépve" ott feküdt a bejárati ajtó előtt leterített pléden. Egyből meghatódtam, mert nem gondoltam arra, hogy valamikor így látom. Egy óra múlva elvittük a közeli orvoshoz. Az orvos lekezelte a sebeit. Napokig nagyon bágyadt és félénk volt. Amikor begyógyultak a sebei megint ment minden a maga módján. De azt az alkalmat nem felejtem el soha.

Köszönöm hogy elolvastad! Véleményed nyugodtan írd le a komment részlegbe! Bármilyen tanácsot meghallgatok! Minden Vasárnap várhatóak bejegyzések az elmúlt hétről dátummal ellátva! (A mostani csak a bejegyzések felvezetésére szolgál igaz történet alapján!)