2018. szeptember 2, 19:59:01

A haraghoz

Kedves Harag!


Szeretnék dűlőre jutni veled, te nem ütöd bele az orrodat az én dolgomba és cserébe megadom neked, amit szeretnél. Igaz nem tudom pontosan, hogy mit is szeretnél. Tessék most boldog vagy? Haragszom magamra es az egész világra, hogy hagyta ezt megtörténni. Haragszom Cody-ra is, amiért ilyen figyelmetlen volt. Mielőtt átszaladt utánam, körül kellett volna néznie. Sőt a sofőrnek, sem kellett volna ilyen gyorsan és figyelmetlenül vezetnie.


Talán, csak talán, ha többször figyelmeztettem volna, hogy ne szaladjon át az útón figyelmetlenül. Mindig ezt csinálta, vakmerő volt és mintha nem lett volna veszélyérzéke. Szeretett mindenre felmászni és engem is szeretett magával vinni. Igaz nem volt mindig kedvem olyan dolgokat csinálni, amik akár az életünkbe is kerülhettek. De szerettem, úgyhogy bármire képes voltam, hogy vele legyek.


Egyszer kitálalta, hogy másszunk fel a házunk tetejére, mert onnan jobban látni a csillagokat. Előszedtük a sufniból a létrát és a ház falának támasztottuk. Én mentem elöl, Cody meg jött utánam, azt mondta elkap, ha leesnék. Felvittünk egy pokrócot is, kiterítettük majd én lemásztam, hogy felhozzak egy meglepetést neki.


Egy kis kézzel hajtogatott dobozzal a kezemben ügyeskedtem vissza magam a tetőre. Megcsúsztam, de elkapott és mikor már stabilan álltam megcsókoltam, majd a kezébe nyomtam a dobozt egy "Boldog születésnapot!" felkiáltással. Én lekuporodtam a pokrócra és figyeltem milyen reakciót vált ki belőle a doboz ragtapasz.


Elnevette magát, majd mikor hozzám akart volna jönni megcsúszott és leszánkázott a tetőről. A tető szeléhez óvakodtam és lenezve azt láttam, hogy fekszik a földön, körülötte a ragtapaszok szétszóródva és még mindig nevet. Gyorsan lesiettem hozzá és aggodalmas arckifejezéssel egy ragtapaszt ragasztottam a térdére, majd én is elnevettem magam. Hogy lehet az, hogy akárhonnan esik le nem lesz semmi baja, de ha én akár csak egy kicsit is felbukom, már mehetünk, hogy összevarrják valamimet?


Mérges voltam rá aznap, és minden nap, amikor előállt valami orbitális hülyeséggel. Mérges voltam rá, hogy ha valami miatt elvesztem, akkor az az ő "bátorsága" miatt lesz. Nem értettem, hogy miért nem veszi észre, hogy nem kéne ilyen veszélyes dolgokat csinálnia. Végül is igazam lett, csak hogy nem jók a következményei.


Szeretettel,
Sky

Tagek: