2018. szeptember 2, 19:55:33

A magányhoz

Kedves Magány!


Kezd unalmas lenni a jelenléted és emiatt gondoltam keresek valaki mást, akivel el tudok lenni. Hát ez meg is lenne, hisz ott vannak a barátaim, akik mellettem vannak. Akármennyire is ellöktem őket magamtól ők nem hagyták ezt és mindig kerestek, vigyáztak rám. Ha nem ez az igaz barátság, akkor mi? Akkor hogyan lehet valakit a barátodnak nevezni, ha ezt nem teszi meg érted? Én csak azt a két embert nevezem barátomnak, akik mellettem állnak bajban is. És ők bizony Elisa és Brendon. Tudom eddig nem írtam Nektek sokat róluk, mivel eddig azzal voltam elfoglalva, hogy milyen rossz nekem és az nem izgatott, hogy a körülöttem élőknek ez mennyire rosszul esik, hogy ellököm őket magamtól.


Ma reggel azzal a tervvel keltem fel, hogy szervezek valamit, ami jobb kedvre deríti őket. A tervem része volt egy film és egy kosár is megpakolva a kedvenc finomságaikkal. Elmentem tehát a boltba hogy beszerezzem Elisa különleges cukorkáját és Brendon kedvenc kekszét. Miután beszereztem egy doboz csokis mentolos kekszet és két csomag zselés cukrot, bementem az utca túloldalán található videotékába, hogy kikölcsönözzem az első X-Men filmet. Ez volt az a film, ami sorsfordító volt a barátságunkban. Persze akkor még négyen voltunk.


Egy kellemes szombati nap volt szépen sütött a nap, de nem volt túl meleg, csak annyira hogy ne fázzunk pulóver nélkül. Beültünk tehát az osztállyal a mozi terembe és megnéztük a filmet, majd utána mindenki mehetett a maga dolgára. Csakhogy mi összevesztünk azon, hogy Magneto teljesen rossz-e vagy meg lehet érteni őt is. Végül nem tudtunk dönteni, de jó volt hallani egy másik ember gondolatait is. Azután minden képregény filmet együtt néztünk meg és megbeszéltük az észrevételeinket.


Nagyon szeretek velük lenni és szórakozni, vagy csak beszélgetni. Jó érzés hogy van velem valaki, hogy nem vagyok egyedül és vigyáznak rám. Mikor a filmnek vége lett megöleltem őket és egy köszönömöt súgtam a fülükbe. Nem vagyok az a fajta, aki csak úgy bocsánatot kér, vagy köszönhet mindenkinek mindent. Úgyhogy tőlem ez az egész este egy óriási ajándékkal ért fel. Igazság szerint úgy érzem közelebb kerültem Brendonhoz, legalábbis tegnap elég sokszor ért hozzám mindenféle béna indokkal. De tudom, hogy nem kellene bemocskolnom Cody emlékét, egyszer már így is megtettem. Bár Brendon csak a barátom, mint Elisa úgyhogy nem aggódok amiatt, hogy esetleg ő mást tervezne.


Tehát kedved Magány kérlek, hagyd el a fejemet és a közelembe ne gyere, mert ha meglátlak, akkor nem állok jót magamért.


Szeretettel,
Sky

Tagek: