Ápr 3

Sziasztok! Ma van a születésnapom! 

Márc 29

Szia Ashley! Ha egyszer ki  írod az üznőfalra hogy, írj!!!! Gondolom hogy, NEM véletlenül írod ki hogy, Írj akkor ha írnak/ Írok levelet akkor miért nem bírsz vissza írni?????!!!! És miért teszel szüröre? Többi Tagokat is így szoktad ha, írnak neked és szüröre rakod, és nem írsz vissza nekik, vagy mi???! Ha nem akarod hogy, írjanak akkor,  NEM KELL KI ÍRNI AZ ÜZENŐFALRA HOGY ÍRJ!!!! 

Márc 27

Sziasztok! Le írom nektek hogy, mi az a  Pedofília, mert úgy látom hogy, nem vagytok tisztába vele!!!! És én nem vagyok az!!!

 

pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, melyet a pszichiátria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon.[1] A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg, és pedofilnak az ilyen gyermek iránt vonzódó személyt tekinti, amennyiben az betöltötte a 16. életévét vagy legalább 5 évvel idősebb a gyermeknél, aki iránt vonzódik.[1] A serdülőkorúak iránti vonzalom a hebefília, melyet a DSM V külön nem határoz meg, azonban a köznyelv sokszor összemossa a két parafíliát,[2] és az Egészségügyi Világszervezet által használt BNO-10 a pedofília definíciójába beleérti a korai serdülők iránti szexuális vonzalmat is.[3] A hétköznapi szóhasználatban nem tesznek különbséget a gyermeket molesztálók és a pedofilok között, azonban a két kifejezés nem azonos, a pedofília egy mentális betegséget jelöl, és nem minden pedofil egyén valósítja meg tettekben is szexuális devianciáját,[1] illetve a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények elkövetői sem mind pedofilok.[4] A pedofília nem egy jogi fogalom, és önmagában a gyermekek iránti vonzalom nem büntetőjogi kategória, ugyanakkor a gyermekpornográfia,[5] gyermekprostitúció, vagy a gyermekek ellen elkövetett szexuális cselekmények igen,[6] és a pedofília diagnózisa nem jelent felmentést a büntetés alól, az ilyen személyek beszámíthatók és büntethetők. Nők és férfiak egyaránt elkövethetik, csak utóbbiaknál a férfiuralom merev nemi szerepelvárásai miatt hangsúlyozottabb és feltűnőbb, jelentőségteljesebb.


  !
Márc 21

Sziasztok! 2.INFÓRMÁCIÓT fogok a mai nap megosztani veletek! Az egyik hogy, soha többet nem rakom ki hogy, Hány napja vagyok szerelmes!!! MERT NEM FOGOM AZT HALLGATNI ITT AZ OLDALON HOGY, PEDOFIL VAGYOK! pEDIG NEM VAGYOK AZ! CSAK TI GONDOLJÁTOK AZT HOGY, PEDOFIL VAGYOK, ÉS AZ NEM IGAZ!!! iSMÉTLEM, NEM VAGYOK AZ!!! Barátok vagyunk!!!!! Csak!!!!! Kedves Tagok! Ezt nektek köszönhettem hogy, ilyen rossz indulatu kommenteket írtatok! (Remélem hogy tudja hogy, melyik tagra gondolok itt most perpillanatra!) 

 

2. Tóvábbra is el fog maradni a BOLDOGSÁG PROGRAM,MERT NINCS ISKOLA, ZÁRVA TART AZ INTÉZMÉNYÜNK!  Megértésüket köszönöm!

Márc 18

Sziasztok! Boldog 5500.-kört Minden kedves Ebnevelde Tagjának, és minden kedves Játékosnak! <3 

Márc 16

Sziasztok! Egy kis segítség nyújtás Koronavírusról.

 

Itt többet olvashatsz hogy, hogyan előzheted meg a koronavírust:

 

http://konnyenertheto.gonczirita.hu/2020/03/15/koronavirusrol-konnyen-ertheto-kommunikacioval/?fbclid=IwAR0iHwHYGecBBvNSulPjvRnh5OzPgQeUI_xVNT_u0BEM_eKJUdWS-8t-4MA

 

Márc 16

Az új munkarend értelmében 2020. március 16. naptól a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. Az intézményben ügyeletet tart a vezetőség. Telefonon, és e-mail formájában elérhetőek vagyunk, ezek az elérhetőségek itt a honlapon megtalálhatóak. Kérdéseikkel, kéréseikkel itt fordulhatnak hozzánk.

A 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat értelmében ettől a naptól kezdve a szülők igényei alapján – indokolt esetben, pl. ha a szülők nélkülözhetetlen közfeladatot látnak el, napközbeni ügyelet kérhető 8-17 óra közötti időszakban.

Az oktatás módjáról, a tananyagról, minden gyermek esetében egyénileg tájékoztatják a szülőket, tanulókat az osztályfőnökök, szaktanárok.

 

Tisztelettel: Intézményvezető

 

:

 
                                                                                                                                                                                                                                                                        
Márc 15

Sziasztok! 2020.03.16.-tól (hétfőttől) Be zárják az iskolát, így távoktatásban fogok tanulni azt jelenti hogy, otthonról digitálisan fogok tanulni! Így  Minden nap elérhető leszek az Ebneveldén! 

 

Mindenkinek kívánok jó tanulást otthonról!

 

Márc 15

Tisztelt Szülők,Diákok!

A koronavírus helyzet óvintézkedései miatt kormányzati döntés alapján további értesítésig intézményünk óvodásai és tanulói 2020.03.16-tól nem látogathatják az iskolát. Az oktatás további formájáról tájékoztatni fogjuk a szülőket.

 

(Be zárták a közoktatási intézményt/intézményeket, és az egyetemet!)

 

Márc 15

Petőfi mintha csak 2020. március 15-re írta volna ezt a verset

 

 

Petőfi mintha csak 2020. március 15-re írta volna ezt a verset
A koronavírus teljesen a háttérbe szorította nemzeti ünnepünket, a veszélyhelyzet miatt nemcsak a március 15-ei rendezvények maradnak el, de alighanem honfitársainkat is kevésbé foglalkoztatják az 1848–49-es forradalom és szabadságharc eszméi, mint máskor.

Hogy mégis emlékezzünk a márciusi ifjakra, felidézzük Petőfi Sándor néhány sorát, amelyek bár természetesen nem egy világjárványról szólnak, hiszen a betegséget mint metaforát használja a költő, a Csalogányok és pacsírták második szakasza mégis hátborzongatóan illik jelenlegi helyzetünkre is – csak remélni tudjuk, hogy az optimista jóslattal együtt. :

"Sínlődik az emberiség,
A föld egy nagy betegház,
Mindegyre pusztít a láz,
S már egy egész ország esék
Áldozatául,
És több elájul;
S ki mondja meg:
Hol ébrednek föl majd e nemzetek,
Ezen-e vagy a másvilágon,
Muló-e vagy örök az álom? –
De ím a bajnak közepette
Fiait az ég el nem feledte,
Megszána minket nagy fájdalmainkban,
Orvost küld hozzánk, és ez útban is van,
És már maholnap meg is érkezik,
Midőn hóhérink észre sem veszik. –
Tiéd minden dal, minden hang,
Melyet kezemben ád a lant,
Te lelkesítesz engemet,
Tenéked ontom én könyűimet,
Én tégedet köszöntelek,
Te a beteg
Emberiségnek orvosa, jövendő!

 

Következő 10 bejegyzés