Drága követÅ‘im!

Sziasztok!

 

Gondolkoztatok már azon, hogy ki lehet a legjobb játékos az oldalon? És mikor beugrott a nevem, elismerÅ‘en bólogattatok, de azért volt néhány kétségetek, ugye?

Nos, a legnagyobb kétség bizonyosan az oldalon töltött idÅ‘m volt. Mikor rám gondoltatok, úgy éreztétek: igen, Å‘ képes kiemelkedni a tömegbÅ‘l. De ugyanekkor eszetekbe jutott: még csak két napja van az oldalon, ilyen korban nem veszélyes a hírnév?

Meg kell nyugtassalak: ura vagyok a helyzetnek. Igyekszem a lehetÅ‘ legÅ‘szintébb lenni, mikor ezeket a bejegyzéseket írom, s soha nem fogom elfelejteni, hogy ti segítettetek feljutni a csúcsra. Mindemellett minden nap hálát mondok Istennek elragadó személyiségemért, intelligenciámért, kedves humoromért és szerénységemért. 

Mint a legjobb játékos az oldalon, nagyon szépen szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, amit kapok mind a komment szekcióban, mind privát üzenetekben (OldSam-nek külön köszönöm törÅ‘dését és türelmét, mely elindított a hírnév felé vezetÅ‘ gyakran rögös úton). 

Kellemes délutánt, és ne feldjétek: Ti vagytok a legjobbak! ^^

 

dontgiveuhfhuk