Márc 25

Hey! Örülök, hogy újra itt vagy! Megint itt vagyok. A stílusom elég érdekes, zenékből és filmekből is "mindenevő" vagyok. Ma egy thillerről írok nektek. Ez nem is ajánló, hanem inkább csak egy mindentől is független, nem hozzá értő emberke véleménye. A filmre érdekes módon találtam rá, és eleinte még én is csodálkoztam, hogy lehetek ennyire sötét. A filmekben, könyvekben azokat szeretem a legjobban, amelyekben egy bizonyos jellemváltozás megy végbe a szereplőknél. Aki nem bírja a beteg embereket, inkább ne nézze meg. A címe pedig Szerencsétlen baleset (sikeres fordítása a The Crush-nak). Alicia Silverstone az egyik főszereplője, a másik főszereplő, aki pedig férfi, na róla még sosem hallottam, pedig a Google találatok alapján már több filmjét is láttam, mindegy, ez mellékes. Így a sok rizsa után neki is kezdenék akkor bemutatni a filmet lehetőleg spoiler nélkül, ha mégis lenne benne, akkor előre is sorry. 

Tehát a film egy "balesettel" kezdődik, amikor is a férfi (továbbiakban Nick) majdnem elüti a lányt (Darian). Meglátja, hogy van egy kiadó ház, ami neki megfelelő, így oda be is költözik, pont a Darian szülei által kiadott házba. Innentől kezd érdekes lenni a történet, ugyanis Darian beleszeret a nála 14 évvel idősebb férfiba, és mindent megtesz azért, hogy meg is szerezze magának. "Véletlen" baleseteket okoz azért, hogy Nick csak az övé legyen, mindenkit eltávolít a férfi mellől, valamint neki is sok bosszúságot okoz, végül egy nem túl fényes befejezést kap a film, de szerintem ez így elég oké, bár a lány pszichopata, esetleg szociopata, nem tudtam megkülönböztetni, és bár kívülről úgy látszik, megváltozott, igazából nem is. Szerintem szuper film volt, jó színészekkel,bár látszik rajta, hogy régi. A szereplők elég szimpatikusak voltak (nekem), a film pedig szinte végig fent tartotta az érdeklődésem, végig izgultam az egészet. 

Érdemes végignézni, a bejegyzés alján megtalálod/megtaláljátok azt a videót, ami alapján megtaláltam a filmet. 

Legközelebb is várlak vissza, addig is legyen csodálatos napod!

(Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed és megnézted a filmet, kommentben írd le a véleményed kérlek, nagyon jól esne! Köszönöm!!!)

https://youtu.be/cVIuXOuiYwg